ΔΕΔΔΗΕ: Σε 15 γραμμές οι βλάβες στην Αττική – Που εντοπίζονται τα προβλήματα

ΔΕΔΔΗΕ: Σε 15 γραμμές οι βλάβες στην Αττική – Που εντοπίζονται τα προβλήματα
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από την χιονόπτωση eurokinissi

Νεότερα στοιχεία για τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από τον ΔΕΔΔΗΕ. Σε δεκαπέντε γραμμές οι βλάβες στην Αττική.

Σε 15 γραμμές επιδιορθώνονται οι βλάβες στην Αττική, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο ΔΕΔΔΗΕ για τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Συγκεκριμένα, τα προβλήματα εντοπίζονται σε Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Χολαργό, Μαρούσι και Χαλάνδρι όπου υπάρχουν μεμονωμένα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε επίπεδο γειτονιάς από την κακοκαιρία Ελπίδα.

Εκτεταμένα προβλήματα εντοπίζονται στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Γραμματικό, Καλέντζι, Βουτζά, Λαύριο, Κάτω Σούλι, Μαραθώνα, Καλύβια και Κερατέα, όπου εκεί η αποκατάσταση είναι δυσκολότερη, λόγω της δύσκολης πρόσβασης στα σημεία όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.

Όσον αφορά στα νησιά, όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί, πλην ορισμένων χωριών στην περιοχή των Χανίων.

Αντίστοιχα, αποκαταστάθηκε το σύνολο των βλαβών στην Εύβοια και έως σήμερα το βράδυ αναμένεται η ηλεκτροδότηση των οικισμών της Αταλάντης.

Ως εκ τούτου και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω δεδομένα, από εχθές έως και αυτή την ώρα έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο 80% των περιοχών που αντιμετώπιζαν πρόβλημα λόγω βλαβών.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την πορεία της αποκατάστασης των βλαβών και την επανηλεκτροδότηση των περιοχών στις 11 το βράδυ, ακολουθώντας την πρόοδο των εργασιών με τις οποίες αναμένεται η σχεδόν εξ ολοκλήρου πλέον αποκατάσταση του δικτύου Μέσης Τάσης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα