ΔΕΔΔΗΕ: Συνεχίζεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης – Σε 8 γραμμές οι βλάβες στην Αττική

ΔΕΔΔΗΕ: Συνεχίζεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης – Σε 8 γραμμές οι βλάβες στην Αττική
Χιόνια στην Αθήνα από την κακοκαιρία Ελπίδα ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο 95% των περιοχών της Αττικής αναφέρει ο ΔΕΔΔΗ σε νεότερη ανακοίνωσή του. Βλάβες σε 8 περιοχές. Προβλήματα και στα Σφακιά.

Την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο 95% των περιοχών της Αττικής που αντιμετώπιζαν προβλήματα ηλεκτροδότησης από τις ζημιές στο Δίκτυο λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Οι περισσότερες εκκρεμότητες αφορούν αυτήν την ώρα σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής, όπου συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών σε 8 γραμμές μέσης τάσης.

Επιπλέον:

  • Στα νησιά, όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί πλην ορισμένων οικισμών στην περιοχή των Σφακίων εξαιτίας νέας έντονης χιονόπτωσης που έπληξε την περιοχή σήμερα το μεσημέρι.
  • Οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση των οικισμών Αταλάντης έχει ολοκληρωθεί.

Ο ΔΕΔΔΗΕ τονίζει ακόμη ότι τα συνεργεία συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά έως και αυτήν την ώρα, στοχεύοντας στην πλήρη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών.

Τέλος, όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version