Δείτε τις αυθόρμητες αντιδράσεις παιδιών, στη θέα γκέι ζευγαριών που παντρεύονται

Δείτε τις αυθόρμητες αντιδράσεις παιδιών, στη θέα γκέι ζευγαριών που παντρεύονται

Δείτε πώς αντιδρούν τα σύγχρονα παιδιά (ηλικίας από 5 έως 16 ετών), στη θέα δύο γκέι γάμων, μεταξύ 2 ανδρών και 2 γυναικών. Οι αυθόρμητες απαντήσεις τους (vid)

To NEWS247 σε συνεργασία με το InVitroMagazine σας δείχνουν ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται μικρά παιδιά μέχρι 11 ετών την ομοφυλοφιλία.

Tα γκέι ζευγάρια αντρών και γυναικών γίνονται αποδεκτά όταν δεν είναι ιδιαίτερα ορατά κι όταν παίζουν ρόλους που δεν τρομάζουν την κοινή γνώμη.  Ειδικά ο ρόλος του ανέμελου και «ανώριμου» τύπου που περνάει τις μέρες του διασκεδάζοντας και συλλέγοντας εμπειρίες, χωρίς τις ευθύνες και τα βάρη της οικογένειας, φαίνεται ότι θεωρείται από πολλούς κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των γκέι αντρών και γυναικών.

Κάτι, όμως, φαίνεται να αλλάζει. Τουλάχιστον στην νοοτροπία της νέας γενιάς, που φαίνεται να μην…μασάει πλέον στα μέχρι σήμερα στερεότυπα.

Δείτε, λοιπόν, τις αντιδράσεις παιδιών ηλικίας από 5 έως 16 ετών, στη θέα δύο γκέι γάμων, μεταξύ 2 ανδρών και 2 γυναικών. Οι αυθόρμητες απαντήσεις τους θα σας εκπλήξουν και θα σας συγκινήσουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ InVitroMagazine

Δείτε τι συμβαίνει στους πνεύμονες ύστερα από κάπνισμα 60 τσιγάρων!

To Google δεν είναι γιατρός! 4 λόγοι για να μην πατήσετε «κλικ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: invitromagazine
SHARE:

24Media Network