Δεν έβρισκε πτήση και επιχείρησε να αυτοκτονήσει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Δεν έβρισκε πτήση και επιχείρησε να αυτοκτονήσει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Τι έκανε ένας 26χρονος Βρετανός τουρίστας, όταν ενημερώθηκε ότι δεν ήταν εφικτό να βγάλει εισιτήριο για να επιστρέψει στην πατρίδα του

Αναστάτωση επικράτησε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (21/06) στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου, με έναν Βρετανό τουρίστα να επιχειρεί να αυτοκτονήσει γιατί δεν έβρισκε πτήση για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο 26χρονος Βρετανός έφτασε στον χώρο του αεροδρομίου και ζητούσε να βγάλει εισιτήριο για την πατρίδα του. Κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη εφικτό. Βγήκε, λοιπόν, στην είσοδο του αεροδρομίου και με ξυραφάκια προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του αριστερού του χεριού. Ένας υπάλληλος, έτυχε εκείνη την ώρα να βγει για να καπνίσει και είδε τον τουρίστα.

Αμέσως ειδοποίησε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, με τον 26χρονο να μεταφέρεται αρχικά στο ιατρείο του αεροδρομίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Όταν συνήλθε από την περιπέτεια, ο 26χρονος υποστήριξε στις αρχές ότι προχώρησε στην κίνηση αυτή γιατί δεν έβρισκε πτήση επιστροφής στη χώρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολουθείται από ψυχολόγους και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Πληροφορίες από irakliolive.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network