Δεύτερος νεκρός πρόσφυγας στον καταυλισμό της Μόριας

Πυρκαγιά στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου το βράδυ της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2016. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ως τώρα μια 60χρονη γυναίκα από το Αφγανιστάν προσπαθούσε να μαγειρέψει όταν η φιάλη άρπαξε φωτιά. Η φωτιά γρήγορα μεταδόθηκε σε ολόκληρη τη σκηνή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να βρει τραγικό θάνατο τόσο η 60χρονη γυναίκα όσο και ο πέντε ετών εγγονός της. και να υποστούν σοβαρά τραύματα και εγκαύματα η μητέρα του πεντάχρονου αγοριού και το δεύτερο παιδί της που βρίσκονταν σε διπλανή σκηνή.
(EUROKINISSI)
Πυρκαγιά στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου το βράδυ της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2016. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ως τώρα μια 60χρονη γυναίκα από το Αφγανιστάν προσπαθούσε να μαγειρέψει όταν η φιάλη άρπαξε φωτιά. Η φωτιά γρήγορα μεταδόθηκε σε ολόκληρη τη σκηνή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να βρει τραγικό θάνατο τόσο η 60χρονη γυναίκα όσο και ο πέντε ετών εγγονός της. και να υποστούν σοβαρά τραύματα και εγκαύματα η μητέρα του πεντάχρονου αγοριού και το δεύτερο παιδί της που βρίσκονταν σε διπλανή σκηνή. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Νεκρός μέσα στη σκηνή του βρέθηκε ένας 46χρονος Σύριος

Δεύτερος νεκρός, μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στην Μόρια.

Σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρός στη σκηνή του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους 46χρονος Σύριος. Ο ιατροδικαστής μεταβαίνει στο σημείο, ενώ να σημειωθεί πως πριν λίγες μέρες στον ίδιο καταυλισμό είχε βρεθεί νεκρός στη σκηνή του και ένας 22χρονος Αιγύπτιος.

Σύμφωνα με το lesvospost, ο 46χρονος Σύριος ήταν φίλος με τον 20χρονο Αιγύπτιο και διέμεναν στην ίδια σκηνή. Επιπλέον, όπως αναφέρει το ίδιο τοπικό μέσο οι δυο θάνατοι έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από μετανάστες που διαμένουν στον καταυλισμό και οι γιατροί που επιχειρούν εκεί εγκαταλείπουν τον χώρο, φοβούμενοι συρράξεις και συμπλοκές.

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άγνωστα τα αίτια θανάτου του 22χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στη Μόρια

Μυτιλήνη: Νεκρός πρόσφυγας που διέμενε στη Μόρια

SHARE: