Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών στον Πειραιά

Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών στον Πειραιά
Διαμαρτυρία μελών της ΛΑΕΝ και του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ σε συμβολαιογραφειο του Πειραιά, ενάντια στους πλειστηριασμούς. Τετάρτη 17/1/2018. (EUROKINISSI/ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΜΙΚΟΥ) eurokinissi

Προσπάθησαν να ανέβουν στο γραφείο του συμβολαιογράφου, όμως όπως κατήγγειλε ο Π. Λαφαζάνης ήταν κλειδωμένη η πόρτα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο του Πειραιά πραγματοποίησαν σήμερα από νωρίς το πρωί μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Σύμφωνα με τη ΛΑΕ, οι προγραμματισμένοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αφορούσαν ένα διαμέρισμα 107 τετραγωνικών στη Λούτσα με εμπορική αξία 113.000 ευρώ και ένα οικόπεδο με μονοκατοικία 80 τετραγωνικών στο Πάτημα Γέρακα αξίας 290.000 ευρώ.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατήγγειλε ότι «μέσα στο συμβολαιογραφείο γίνονται δύο πλειστηριασμοί διαμερισμάτων χωρίς να υπάρχει σύμβαση για να εκτελεστούν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί», τονίζοντας ότι «αυτό που γίνεται είναι βάρβαρο και αντισυνταγματικό». Ο επικεφαλής της ΛΑΕ είπε ακόμη ότι ανέβηκαν στο γραφείο για να συζητήσουν με τον συμβολαιογράφο, αλλά ότι εκείνος είχε κλειδαμπαρώσει την πόρτα.

Διαμαρτυρία μελών της ΛΑΕΝ και του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ σε συμβολαιογραφειο του Πειραιά, ενάντια στους πλειστηριασμούς. Τετάρτη 17/1/2018. (EUROKINISSI/ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΜΙΚΟΥ) eurokinissi

 

Από την πλευρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε όλους τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Παράνομους χαρακτήρισε όλους τους πλειστηριασμούς η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία  επιτέθηκε στον πρόεδρο των συμβολαιογράφων Γ. Ρούσκα, υποστηρίζοντας ότι «εμπλέκεται στο παραδικαστικό κύκλωμα».

Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών έγινε το μεσημέρι και στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, από μέλη της ΛΑΕ και του ΕΠΑΜ.

Διαμαρτυρία στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς από μέλη της "Λαϊκής Ενότητας" και του ΕΠΑΜ την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) eurokinissi

 

Οι πρώτοι πλειστηριασμοί μετά το καλοκαίρι στη Λάρισα

Πλειστηριασμοί, για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι, πραγματοποιήθηκαν σήμερα και στη Λάρισα, χωρίς όμως να υπάρξουν διαμαρτυρίες όπως το προηγούμενο διάστημα. Έτσι, σήμερα στην είσοδο του Ειρηνοδικείου βρέθηκαν, σύμφωνα με το Onlarissa, μόλις τέσσερα μέλη Πρωτοβουλίας Λάρισας κατά των Πλειστηριασμών, όσοι και οι συμβολαιογράφοι.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 21 Φεβρουαρίου ξεκινάει σε πανελλαδικό επίπεδο η διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα