Διαβατά: “Τον σκότωσα γιατί με κακοποιούσε από παιδί” – Θα απολογηθεί την Πέμπτη ο 22χρονος

Διαβατά: “Τον σκότωσα γιατί με κακοποιούσε από παιδί” – Θα απολογηθεί την Πέμπτη ο 22χρονος
GRTIMES

Ο 22χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, υποστηρίζει πως τον κακοποιούσε από παιδί.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση στο νόμου περί όπλων άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του 22χρονου ο οποίος φέρεται ότι σκότωσε τον 46χρονο πατέρα του, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το GRTIMES, παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη. Ο 22χρονος φέρεται ότι παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον πατέρα του επειδή τον κακοποιούσε από παιδί.

«Μου είπε ότι ο πατέρας του ήταν αυτός που ουσιαστικά όπλισε το χέρι του», είπε ο δικηγόρος του 22χρονου, Θεόδωρος Τσιντεμίδης.

Ο συνήγορος του νεαρού πρόσθεσε πως ο εντολέας του έχει μετανιώσει και για αυτόν τον λόγο παραδόθηκε ο ίδιος, σημείωσε ωστόσο πως στη δικογραφία περιλαμβάνονται στοιχεία κακοποιητικής συμπεριφοράς σε βάρος του, για τα οποία θα κληθούν να καταθέσουν και μάρτυρες. «Δεν είναι μόνο μία υπερασπιστική γραμμή», ανέφερε.

Η ανθρωποκτονία πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και εξιχνιάστηκε από την αστυνομία.

Ως δράστης συνελήφθη ο 22χρονος γιος του θύματος, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως μεσημβρινές ώρες της 8ης Μαΐου, στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα