Διεθνής Αμνηστία: "Τραγουδάμε για τους ανθρώπους που δεν έχουν φωνή"

Διεθνής Αμνηστία: "Τραγουδάμε για τους ανθρώπους που δεν έχουν φωνή"

Η Διεθνής Αμνηστία πραγματοποιεί συναυλία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την υλοποίηση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.

Στον Νews24/7 στους 88,6 μίλησε η Ειρήνη Γαϊτάνου, Υπεύθυνη Εκστρατειών Διεθνούς Αμνηστίας για την αποψινή συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας στις 8 το βράδυ. Το στον Νews24/7 στους 88,6 είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

"Η συναυλία στοχεύει στο να ενισχυθεί η δυνατότητά μας να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον κόσμο για όσους δεν έχουν φωνή και πιέζονται περισσότερο"δήλωσε.

Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε στην υπόθεση Κωστόπουλου, λέγοντας ότι το ελληνικό τμήμα της Αμνηστίας έχει ανοίξει διεθνή εκστρατεία για το θέμα και ζήτησε τη συνδρομή των πολιτών ώστε η Οργάνωση να απευθυνθεί στα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη για να διασφαλιστεί η άμεση και ουσιαστική απόδοση της Δικαιοσύνης.

Η κα. Γαϊτάνου σχολίασε και τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, ζητώντας αλλάγη του νομικού πλαισίου για τον βιασμό. Συγκέκριμένα σημείωσε ότι ο βιασμός πρέπει να ορίζεται με βάση το αν η γυναίκα έχει συναινέσει στη σεξουαλική πράξη και όχι με βάση την άσκηση βίας.

Όλα τα έσοδα της συναυλίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, με αφορμή και τη σημερινή παγκόσμια ημέρα, θα διατεθούν για την υλοποίηση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Ρίτα Αντωνοπούλου

Χρήστος Θηβαίος 

Χρήστος Μάστορας 

Γιώτα Νέγκα 

Γιώργος Νταλάρας

Μίλτος Πασχαλίδης 

Διονύσης Σαββόπουλος

Μάρθα Φριντζήλα

Προπώληση Εισιτηρίων:

Αγορά εισιτηρίων online από την ιστοσελίδα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Στα καταστήματα Public

Επικοινωνία για τη Συναυλία:

Νίκη Μαυρομάτη, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2103600628 εσωτ.12, [email protected]

Μαρίκα Αρβανιτοπούλου, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6974833703, [email protected]

Διεθνής Αμνηστία – Ελληνικό Τμήμα

SHARE: