Δικαστήρια Ευελπίδων: Έκρηξη βόμβας μολότοφ στον εξωτερικό χώρο

Δικαστήρια Ευελπίδων: Έκρηξη βόμβας μολότοφ στον εξωτερικό χώρο
Αναμένεται προσωρινή αναστολή λειτουργίας των Δικαστηρίων,λόγω εκττάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊου, Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες πέταξαν μία εκρηκτική βόμβα μολότοφ που είχε προσαρμοσμένη και κροτίδα στο μπουκάλι στην δεύτερη και όχι στην κύρια είσοδο επί της οδού Ευελπίδων

Σε επίθεση από άγνωστο ή άγνωστους δράστες με εκρηκτική βόμβα μολότοφ, που είχε προσαρμοσμένη και κροτίδα στο μπουκάλι, οφείλεται η έκρηξη που ακούστηκε νωρίτερα εξωτερικά των δικαστηρίων της Ευελπίδων και προκάλεσε τον συναγερμό των Αρχών.

Η επίθεση έγινε στην δεύτερη και όχι στην κύρια είσοδο του κτιριακού συγκροτήματος των δικαστηρίων επί της οδού Ευελπίδων. Οι πυροτεχνουργοί δεν εντόπισαν άλλα υπολείμματα, ενώ την έρευνα για το περιστατικό θα την αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα σημειώνονται συνεχώς επιθέσεις με προκλήσεις φθορών σε τράπεζες και άλλους χώρους, για τις οποίες μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης αλλά η Αστυνομία εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να γίνονται ως αντίποινα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα