Δίκη Χρυσής Αυγής: Απειλές Λαγού κατά του δικαστηρίου

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απειλές Λαγού κατά του δικαστηρίου
Από την εμφάνιση του Λαγού στο Εφετείο. Eurokinissi

Κανένα αίτημα δεν υπέβαλε ο Ιωάννης Λαγός ενώ μέσω του δικηγόρου του υποστήριξε οτι το δικαστήριο λειτούργησε βάσει εντολών.

Νέο κρεσέντο του Ιω. Λαγού στο δικαστήριο, αυτή τη φορά ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό. Ο Λαγός δεν προχώρησε σε κανένα αίτημα και εκτόξευσε απειλές κατά του δικαστηρίου.

Ο υπερασπιστής του ανέγνωσε την εξής δήλωση του καταδικασμένου:

«Το δικαστηριο ενήργησε μεροληπτικά εις βάρος μου. Με καταδίκασε βάση εντολών σεν αναγνωρίζω τη διαδικασία και θα προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστηρια για να αποδείξω τι έλαβε χωρα. Πεντέμισι χρονια οφειλε η δικαιοσύνη να αντιληφθεί όσα αντιλήφθηκαν εισαγγελεις και δικαστες και ενω οφειλε να ειναι τυφλή αποδείχθηκε ότι λειτουργούσε κατόπιν εντολών».

Οπως διευκρίνησε ο δικηγόρος του, αφορμή στάθηκε ερώτηση του δικαστηρίου προς το Παν. Ηλιόπουλο εάν και πού εργάζεται η σύζυγος του. «Θεώρησε μεμπτή την ερώτηση προς τη μάρτυρα για το τι δουλειά κανει η συζυγος του. Επειδη ειναι της πάσης γνωστό ότι εργάζεται στο γραφείο του ευρωβουλευτή» διευκρίνησε ο δικηγόρος.

Πρόεδρος: Δεν ειναι βεβαια…

Υπεράσπιση: Δεν θα ζητησει τιποτα από το δικαστήριο σας. Οφείλω ως υπερασπιστης να αναγνώσω τη δήλωσή του.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα