Δίκη Φιλιππίδη: Την Παρασκευή καταθέτουν Ματίκα και Κωτσοπούλου

Δίκη Φιλιππίδη: Την Παρασκευή καταθέτουν Ματίκα και Κωτσοπούλου
Eurokinissi

Διέκοψε η δίκη Φιλιππίδη για αύριο οπότε και θα καταθέσουν Κωτσοπούλου και Ματίκα. Δεν παρέστη στο δικαστήριο η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δίχως να προχωρήσει η διαδικασία, διέκοψε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς η πρόεδρος της έδρας δήλωσε αδιαθεσία και αδυναμία να συνεχίσει.

Παρόντες στο δικαστήριο ωστόσο βρέθηκαν ως όφειλαν οι τέσσερις από τους απ πέντε ηθοποιούς, που κλήθηκαν για να καταθέσουν σχετικά με συγκεκριμένα περιστατικά που αφορούν στην πρώτη καταγγέλλουσα.

Συγκεκριμένα, στη δικαστική αίθουσα παρευρέθηκαν η Ράνια Σχίζα, ο Τάσος Χαλκιάς, Αλίνα Κωτσοβούλου και Θάλεια Ματίκα. Απούσα η Ζέτα Μακρυπούλια καθώς όπως διευκρίνισε η πρόεδρος, «δεν σηκώνει το τηλέφωνο και δεν έχει κλητευθεί. Θα γίνει μία προσπάθεια μέσα από την εισαγγελία».

Οι ηθοποιοί προχώρησαν σε παράκληση στο δικαστήριο λόγω υποχρεώσεων να ενημερωθούν πότε θα καταθέσουν, με τον Τάσο Χαλκιά να λέει: «Δεν είναι καμιά τυχαία δουλειά, πρέπει να ξέρουμε».

«Θα είμαστε σύντομοι μαζί σας δεν θα σας ταλαιπωρήσουμε» ήταν η απάντηση της προέδρου.

Τελικά το δικαστήριο διέκοψε για αύριο Παρασκευή, όπου αναμένεται να καταθέσουν οι Κωτσοπούλου και Ματίκα, ενώ στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση θα καταθέσουν οι Σχίζα και Χαλκιά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα