Δήμαρχος Δέλτα κατά Μπουτάρη για την χωροθέτηση του αποτεφρωτηρίου

Δήμαρχος Δέλτα κατά Μπουτάρη για την χωροθέτηση του αποτεφρωτηρίου

Επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη εξαπέλυσε ο δήμαρχος Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου για χωροθέτηση του αποτεφρωτηρίου στη ΒΙΠΕ Σίνδου

Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Δέλτα, Μίμη Φωτόπουλου προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη περί δημιουργίας του αποτεφρωτηρίου στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου.

Ο κ. Φωτόπουλος με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνει: "Θεωρώ απαράδεκτη και αυθαίρετη τη δήλωση του κ. Μπουτάρη για χωροθέτηση του αποτεφρωτηρίου στη βιομηχανική περιοχή. Να είναι βέβαιος ότι οι πολίτες του Δήμου Δέλτα και της δυτικής Θεσσαλονίκης δεν είναι και δεν αισθάνονται πολίτες β’ κατηγορίας".

Και συνεχίζει: "Περιμένουμε να ακούσουμε από αυτόν, ως Δήμαρχο του κεντρικού Δήμου της Θεσσαλονίκης, μια κουβέντα για την επέκταση του μετρό μέχρι τη Σίνδο, για στάση της θαλάσσιας συγκοινωνίας στο Καλοχώρι, για τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στο Δήμο Δέλτα.

Για μας η Θεσσαλονίκη δεν τελειώνει στις ανάγκες του κέντρου της πόλης. Εμείς προσδοκούμε στην ανάπτυξη της Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης, από τη Χαλάστρα μέχρι τη Μηχανιώνα κι από το Ωραιόκαστρο μέχρι το Χορτιάτη. Και αγωνιζόμαστε γι’ αυτήν".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μπουτάρης: "Στις αρχές του 2015 θα ξέρουμε πότε θα λειτουργήσει το αποτεφρωτήριο"

SHARE:

24Media Network