Δημήτρης Λιγνάδης στο NEWS 24/7: “Θέμα δικών μου αρχών η παραίτησή μου”

Δημήτρης Λιγνάδης στο NEWS 24/7: “Θέμα δικών μου αρχών η παραίτησή μου”
Ο Δημήτρης Λιγνάδης υπέβαλε την παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο Eurokinissi

"Αυτό το τοξικό κλίμα δεν κάνει καλό σε κανένα μας", ανέφερε στο News 24/7 ο Δημήτρης Λιγνάδης ερωτηθείς για τους λόγους της παραίτησής του.

“Θέμα αρχών” χαρακτήρισε ο Δημήτρης Λιγνάδης μιλώντας στο News 24/7 την παραίτηση του από την θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο κ. Λιγνάδης κάνει λόγο για “τοξικό κλίμα” που “δεν κάνει καλό σε κανέναν” και παραπέμπει στην επιστολή παραίτησής του, ενώ αναφέρει πως στον ίδιο δεν έχει φτάσει κάποια καταγγελία για το πρόσωπό του. 

“Δεν έχει φτάσει καμία καταγγελία σε εμένα, απλώς, δεν μπορώ, όπως περιγράφω και στο κείμενό μου, αυτό το τοξικό κλίμα. Δεν κάνει καλό σε κανέναν μας. Είναι θέμα δικών μου αρχών η παραίτηση μου”, δήλωσε στο News 24/7.

H επιστολή παραίτησής του Δ. Λιγνάδη (με την ημερομηνία χειρόγραφη)

 

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες, ο πρώην, πλέον, διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, είχε επιβεβαιώσει με επιστολή του στο News 24/7, την πρόσληψη του αδερφού του, η οποία προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και φήμες για παραίτηση από τα καθήκοντά του. Ο κ. Λιγνάδης με επίσημη δήλωσή του είχε διαψεύσει εκείνες τις φήμες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα