Δήμος ΑΘηναίων: Δίνει ξανά ζωή στην Κονίστρα Πετραλώνων

Οι μπασκέτες στην Κονίστρα.
Οι μπασκέτες στην Κονίστρα. ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Στους κατοίκους της περιοχής θα δοθεί σύντομα ο χώρος 8 στρεμμάτων που επι πολλά χρόνια παρέμενε εγκαταλελειμμένος.

Στους κατοίκους των Πετραλώνων, του Θησείου και των γύρω περιοχών θα δοθούν σύντομα οκτώ στρέμματα πρασίνου, στην Κονίστρα Πετραλώνων.

Πρόκειται για μια περιοχή στη συμβολή των οδών Δημοφώντος και Κυμαίων η οποία κάποτε έσφυζε από ζωή, με παιδιά να παίζουν στην παιδική χαρά και νέους να αθλούνται στα γήπεδα μπάσκετ.

ADVERTISING

Τα τελευταία χρόνια ο χώρος παρήκμασε κι έμεινε κλειστός.

Μετά από συνεννοήσεις και συνεργασίες που έκανε ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Λευτέρης Σκιαδάς,  η Δημοτική Αρχή προχωρά άμεσα στην σύνταξη διαχειριστικής μελέτης, σύμφωνα με την οικεία νομοθεσία και δίνει τέλος σε κάθε εκκρεμότητα, φροντίζοντας χωρίς κόστος να περιέλθει το σύνολο των οκτώ στρεμμάτων στην ιδιοκτησία του Δήμου Αθηναίων.

Σύντομα ο χώρος, μετά τις απαραίτητες εργασίες, θα παραδοθεί αποκατεστημένος στους δημότες.

«Είμαστε υπερήφανοι για κάθε επιπλέον μέτρο πρασίνου που αποδίδεται στις Αθηναίες και τους Αθηναίους. Για κάθε ελεύθερο χώρο που αποκτά την ταυτότητα που του αρμόζει. Η Κονίστρα αποκτά πλέον την δική της ταυτότητα και τον δικό της χαρακτήρα. Αποδίδεται στις Αθηναίες και τους Αθηναίους και ξαναγεννιέται ως πνεύμονας ζωής" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κώστας Μπακογιάννης
SHARE:

24Media Network