Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Σήμερα η πρόταση της εισαγγελέως για τους 12 κατηγορούμενους

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Σήμερα η πρόταση της εισαγγελέως για τους 12 κατηγορούμενους
Τρισάγιο στη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του στην οδό Γαζή στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Η εισαγγελική πρόταση για τους 12 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό δύο φίλων του αναμένεται να γνωστοποιηθεί σήμερα. Η διαδικασία.

Σήμερα, Τρίτη (6/6), αναμένεται να γνωστοποιήσει η εισαγγελέας την πρότασή της για τους 12 κατηγορούμενους στην πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι η αγόρευση ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή (2/5), ωστόσο η Εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, Κυριακή Κλιάμπα, εξήγησε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο, προκειμένου να μελετήσει ενδελεχώς όλα τα σημαντικά έγραφα και τα στοιχεία που συνθέτουν την ογκώδη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης.

Προανήγγειλε δε, ότι η αγόρευσή της θα διαρκέσει 10 ώρες και ότι θα είναι γραπτή. “Δεν μπορείς να τα θυμάσαι όλα απ’ έξω, ούτε θέλεις να ξεχάσεις κάτι”, ανέφερε και κάλεσε όλους τους παράγοντες της δίκης να “εξοπλιστούν με υπομονή”.

Από πλευράς τους, όπως αναφέρει το makthes.gr, οι συνήγοροι υπεράσπισης των “12” χαρακτήρισαν ως δικαιολογημένη αυτή την εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται πως έπειτα από τις απολογίες των 12 κατηγορουμένων οι οποίες ολοκληρώθηκαν στις 11 Μαΐου, είχε προγραμματιστεί να υποβληθεί σήμερα η εισαγγελική πρόταση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα