Κρήτη: Ζήλευε παθολογικά και κακοποιούσε τη σύζυγό του – Την σκότωσε εξ επαφής

Κρήτη: Ζήλευε παθολογικά και κακοποιούσε τη σύζυγό του – Την σκότωσε εξ επαφής
Κρήτη: 54χρονος σκότωσε με καραμπίνα την 33χρονη σύζυγό του Eurokinissi

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το έγκλημα στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύμα μια 33χρονη και δράστη τον 54χρονο σύζυγό της.

Πολλές οι τραγικές πτυχές του εγκλήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Οδό Ηροδότου, στη Νέα Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο, με θύμα μια 33χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, ο οποίος την πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετικό όπλο.

Αν και πολλοί γείτονες ήταν αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες των καβγάδων του ζευγαριού, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα υπήρχε αυτή η τραγική κατάληξη. Σύμφωνα με το cretapost.gr, oι καβγάδες μεταξύ τους ήταν συχνοί λένε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη γυναίκα είχε υποστεί κακοποίηση τα πρώτα χρόνια του γάμου τους από τον 54χρονο σήμερα σύζυγο της. Μάλιστα κατά καιρούς είχε κληθεί η αστυνομία λόγω των συχνών και έντονων καβγάδων τους, απόρροια της ζήλειας του 54 χρονου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μάλιστα οι καβγάδες τους ήταν τόσο έντονοι ώστε οι γείτονες είχε χρειαστεί να επέμβουν για να τους χωρίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος Κ.Λ σκότωσε τη σύζυγο του εξ επαφής. Κανείς στη γειτονία δεν ακούσε τους πυροβολισμούς, μέχρι σήμερα το πρωί που όλοι έμαθαν το τραγικό τέλος της 33χρονης Α.Α η οποία είχε καταγωγή από την Πάτρα. Μάλιστα ο πατέρας της άτυχης γυναίκας είναι αστυνομικός στην Πελοπόννησο!

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είχε χρειαστεί να φύγει για μεγάλο διάστημα από το σπίτι τους, λόγω των δύσκολων και βίαιων καταστάσεων που βίωνε, ωστόσο επέστρεψε. Το τελευταίο διάστημα εντούτοις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει.

Λίγο πριν το μοιραίο περιστατικό οι δυο τους είχαν πάει σε ουζερί του ξαδέρφου του 54χρονου στον Άγιο Νικόλαο για να διασκεδάσουν. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι όμως, ξεκίνησε ένας έντονος καυγάς, που έμελλε να εξελιχθεί σε τραγωδία. Ο 54χρονος έβγαλε κυνηγετική καραμπίνα με τη γυναίκα του να πέφτει νεκρή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το 4χρονο παιδί του ζευγαριού, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ήταν μέσα στο σπίτι την ώρα του τραγικού περιστατικού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως μετά ο 54χρονος πήγε στα μπουζούκια, λέγοντας ότι σκότωσε τη γυναίκα του! Οι θαμώνες που τον γνώριζαν, πήραν αμέσως τηλέφωνο την αστυνομία, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες και μετέφεραν τα λεγόμενα του δράστη.

Φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού ωστόσο αναφέρει ότι αφού ο δράστης σκότωσε τη γυναίκα του, είπε στην αδερφή του ότι παίρνει μαζί του το παιδί για να κάνει την τελευταία βόλτα μαζί του!

Σε κάθε περίπτωση, λίγο αργότερα ομολόγησε τα πάντα στις Αστυνομικές Αρχές και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα