Δολοφονία στη Μεσαρά: Ομολόγησε και συνελήφθη ο δράστης

Δολοφονία στη Μεσαρά: Ομολόγησε και συνελήφθη ο δράστης
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ / EUROKINISSI

Πρόκειται για τον Ρουμάνο εργάτη στο κτήμα του θύματος που αρχικά είχε ισχυριστεί ότι οι άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και εναντίον του δήθεν για εκφοβισμό-Υπέπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε πως εκείνος πυροβόλησε και σκότωσε το αφεντικό του έξω από το σπίτι του.

Εξιχνιάστηκε άμεσα η δολοφονία που έγινε χθες το βράδυ στην Μεσαρά Κρήτης, σε βάρος ενός 39χρονου. Το περιστατικό έγινε έξω από το σπίτι του θύματος και μάλιστα την στιγμή που έκανε κάποιες εργασίες και το παιδί του ήταν λίγο πιο μακριά.

Το θύμα δέχτηκε τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς πριν πέσει νεκρός. Ο Ρουμάνος εργάτης στο κτήμα που ήταν παρών ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως δέχτηκε και εκείνος εκφοβιστικό πυροβολισμό σε βάρος του από τους άγνωστους δράστες.

Το θύμα ήταν γνώριμος των Αρχών και αρχικά υπήρξαν υποψίες για διάφορα ζητήματα, ωστόσο εξεταζόμενος ο Ρουμάνος εργάτης του από τους αστυνομικούς δεν τους έπεισε με αυτά που έλεγε, υπέπεσε σε αντιφάσεις και στο τέλος ομολόγησε πως εκείνος πυροβόλησε και σκότωσε το αφεντικό του εξαιτίας προσωπικών και οικονομικών διαφορών που είχαν.

Μαζί του συνελήφθη και ένας ομοεθνής του για συνέργεια, καθώς φαίνεται να τον προμήθευσε με το όπλο. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα