Δολοφονία Τοπαλούδη: Το βίαιο παρελθόν του 19χρονου και τα μηνύματα σε άλλη κοπέλα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Το βίαιο παρελθόν του 19χρονου και τα μηνύματα σε άλλη κοπέλα

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Μαρτυρίες για βίαιη συμπεριφορά και προτάσεις σε άλλες κοπέλες

Το έγκλημα με θύμα την 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη έχει σοκάρει την Ελλάδα ενώ μέρα τη μέρα έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις και λεπτομέρειες για τους δύο φερόμενους ως δράστες. Ο 19χρονος και ο 21χρονος έχουν ομολογήσει πως το βράδυ της δολοφονίας ήταν μαζί με το θύμα, ωστόσο ο ένας τα “φορτώνει” στον άλλο. Την ίδια ώρα, ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας, καταγγέλλει πως η κόρη του ίσως να είχε εμπλακεί άθελά της σε κύκλωμα εκβιαστών που δρά στο νησί και απειλεί νέες φοιτήτριες.

Σημειώνεται πως αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς και τα ηλεκτρονικά ευρήματα τριών κινητών τηλεφώνων και δύο φορητών υπολογιστών. Όλα αυτά καθώς νέες καταθέσεις έρχονται να προστεθούν σε όσα διερευνούν οι αρχές. Συγκεκριμένα, δύο μάρτυρες άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τρίτο άτομο στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη. Τη συγκεκριμένη καταγγελία φέρεται να έχει κάνει μια γυναίκα που είδε το λευκό βαν το βράδυ της δολοφονίας.

Ανάλογη κατάθεση φέρεται να έχει κάνει και ένα τρίτο άτομο στο λιμεναρχείο. Το ίδιο είχε ισχυριστεί και η πλευρά της οικογένειας της κοπέλας. Σύμφωνα επίσης με τα στοιχεία, οι δράστες πέταξαν τα σεντόνια με το αίμα της Ελένης Τοπαλούδη, και έπλυναν με χλωρίνη το αυτοκίνητο προκειμένου να μην τους εντοπίσουν.

Ο 19χρονος υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα στο σπίτι στη Λίνδο, αλλά εκείνη αρνήθηκε να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του 21χρονου Ροδίτη. Τότε εκείνος θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Το ανάποδο ακριβώς ισχυρίζεται ο 21χρονος που αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση.

Σε δηλώσεις της πρώην σύντροφος του 19χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας, αποκάλυψε βίαια περιστατικά, όπως η ίδια υποστηρίζει, του πρώην συντρόφου της. Η κοπέλα μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου”.

“Είχα σχέση με τον 19χρονο. Τον είχα γνωρίσει στα 14 μου. Στην αρχή ήταν πολύ καλός μαζί μου. Μετά από τον ένα μήνα είχε συνέχεια σεξουαλικές ορέξεις. Συνέχεια. Εγώ ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Δεν ήθελα να τον χάσω με τίποτα, οπότε υπέκυψα. Αλλά ήθελε συνέχεια πάντα να γίνεται αυτό. Μετά ήταν κάπως βίαιος. Όταν γινόταν η επαφή ήταν καλός και μετά κάπως περίεργος. Είχε τύχει να μου σηκώσει μια φορά χέρι όταν δεν ήθελα να το κάνω μαζί του. Το έπαιζε πολύ νταλικέρης, ήταν πάντα χάλια χαρακτήρας. Είχε κρατήσει έναν χρόνο. Όταν χωρίσαμε δεν με άφησε ήσυχη. Μετά ο Ροδίτης επίμονα μου ζητούσε να βρεθούμε και εγώ αρνιόμουν. Μου έλεγε να συναντηθούμε. Πάντα βράδυ. Πάντα επέμενε να βρεθούμε στο συγκεκριμένο σημείο κοντά στο σπίτι μου. Όταν έμαθα για τη δολοφονία έπαθα σοκ. Κατάλαβα πως ίσως και εγώ ήμουν στόχος”, είπε μεταξύ άλλων.

Επίσης, μία νέα καταγγελία ήρθε στο φως από μια κοπέλα η οποία αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί πρόταση από τον 21χρονο, τον δεύτερο προφυλακισμένο για την υπόθεση. Η κοπέλα μίλησε για τους δύο νεαρούς που φέρονται να έχουν δολοφονήσει τη φοιτήτρια στη Ρόδο και αποκάλυψε ότι μια εβδομάδα πριν από τη δολοφονία είχαν στείλει και σε εκείνη μήνυμα για να βγουν, με την ίδια να αρνείται.

“Όταν έμαθα πως πέθανε η φοιτήτρια, σκέφτηκα πως θα μπορούσα να ήμουν στη θέση της”, είπε η δεύτερη κοπέλα.

Σημειώνεται πως φίλη της Ελένης Τοπαλούδη δήλωσε πως η 21χρονη είχε απειληθεί και πάλι στο παρελθόν, είχε καταγγείλλει το περιστατικό στο Α.Τ. Ρόδου, ωστόσο η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία αυτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα