Δολοφονία Τοπαλούδη: Η πρώτη συγκάλυψη και το μυστηριώδες μήνυμα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Η πρώτη συγκάλυψη και το μυστηριώδες μήνυμα

O πατέρας της άτυχης φοιτήτριας ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες από την ΕΛΑΣ. "Κάποιος πρέπει να καταδικαστεί από την ελληνική αστυνομία. Να διερευνηθεί ποιοι δεν έκαναν τη δουλειά τους". Για πρόοδο στο "σκοτάδι" έκανε λόγο ο Κούγιας.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε στον ΑΝΤ1 την ώρα που οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της κόρης του συνεχίζονται.

Ο ίδιος χαρακτήρισε “ηθικούς αυτουργούς για τη δολοφονία” της άτυχης φοιτήτριας τους αστυνομικούς, επειδή όπως είπε “συγκάλυψαν” την καταγγελία που εκείνη είχε κάνει για βιασμό.

“Δεν προχώρησαν τα προβλεπόμενα από τις αστυνομικές Αρχές. Πήγε το κορίτσι και το διώξανε επειδή λέει πέρασε μια βδομάδα. Κι επειδή πέρασε; Δεν πρέπει να πάρουν τα στοιχεία, να δουν τι έγινε; Να ενδιαφερθούν σαν άνθρωποι; Άρα λοιπόν υπάρχουν και απάνθρωποι αστυνομικοί. Που δεν είναι γονείς. Δεν σέβονται την αξιοπρέπεια ενός κοριτσιού;” είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 21χρονης.

Παράλληλα, ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες από την ΕΛΑΣ. “Αυτός πρέπει να καταδικαστεί από την ελληνική αστυνομία. Όποιοι ήταν εκείνη την ημέρα εκεί, θα πρέπει να διερευνηθεί”, είπε ο κ. Τοπαλούδης.

Την Παρασκευή, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, επεσήμανε ότι βρίσκονται στο “σκοτάδι” σχετικά με την πρόοδο των ερευνών και ότι “η αναπαράσταση του εγκλήματος θα δείξει τα ψέματα των δύο κατηγορουμένων”.

Παράλληλα, έγινε άρση του απορρήτου επικοινωνιών της Ελένης. Όπως φάνηκε, εκείνη αντάλλασε μηνύματα με μια φίλη της την ημέρα της δολοφονίας της.

Η 21χρονη μιλούσε με τη φίλη της επί 1,5 ώρα, από τις 22.11 μέχρι τις 23.42.

“Με την Ελένη μιλήσαμε τελευταία φορά στις 27 Νοεμβρίου για περίπου μιάμιση ώρα. Μου είπε ότι συναντήθηκε με έναν φίλο μας και ότι είναι κουρασμένη και θα πήγαινε να κοιμηθεί. Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι κινδύνευε από κάτι” δηλώνει φίλη της Ελένης στην εκπομπή “Μαζί σου”.

Έπειτα, περίπου στις 1:15 τα μεσάνυχτα έστειλε μήνυμα στην φίλη της, όπου της έγραφε: “Σε μία ώρα πάρε με τηλέφωνο”. Την ώρα εκείνη, η φοιτήτρια ήταν ήδη με τους κατηγορούμενους για τη δολοφονίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα