ΔΣΑ: Η Ελληνική Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος περιστάσεων

Απο την αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το εφετείο.
EUROKINISSI

"Καλούμε τους Έλληνες δικηγόρους σε διαρκή αγωνιστική και δημοκρατική επαγρύπνηση, για να μη ζήσουμε στο μέλλον πάλι τέτοιου είδους φαινόμενα" ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός.

"Σήμερα, με την απόφαση για τον χαρακτηρισμό της «Χρυσής Αυγής» ως εγκληματικής οργάνωσης, η Ελληνική Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος περιστάσεων, δίκασε σύμφωνα με το Σύνταγμα και το Νόμο και πάντα υπό το φως των πραγματικών περιστατικών που αποδείχθηκαν κατά την πολυετή ακροαματική διαδικασία" ανάφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός..

"Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι και οι Έλληνες δικηγόροι, διαχρονικά,  δεν αναγνωρίσαμε με τη στάση μας τη Χρυσή Αυγή ως κόμμα που ανήκει στο Συνταγματικό τόξο, όσο αυτή συμμετείχε στη Βουλή,  πιστοί πάντα στις παραδόσεις του Σώματος και την ιστορία των αντιφασιστικών αγώνων μας. Η στάση μας αυτή δικαιώθηκε και με την σημερινή εμβληματική δικαστική απόφαση του  Εφετείου που επιβεβαιώνει και την πρόσφατη νωπή λαϊκή ετυμηγορία στις βουλευτικές εκλογές του 2019, η οποία έθεσε τη Χρυσή Αυγή εκτός Κοινοβουλίου" συμπλήρωσε ο κ. Βερβεσός.

"Καλούμε τους Έλληνες δικηγόρους σε διαρκή αγωνιστική και δημοκρατική επαγρύπνηση, για να μη ζήσουμε στο μέλλον πάλι τέτοιου είδους φαινόμενα" κατέληξε ο κ. Βερβεσός.

SHARE: