Δυτική Μακεδονία: Σε ποια τμήματα του οδικού δικτύου χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Δυτική Μακεδονία: Σε ποια τμήματα του οδικού δικτύου χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
INTIME

Σε ποια σημεία είναι απαραίτητη για τους οδηγούς η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου ελαστικών λόγω της χιονόπτωσης.

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στο εθνικό δίκτυο και στο μεγαλύτερο μέρος του επαρχιακού δικτύου της δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου ελαστικών, είναι απαραίτητη για τους οδηγούς που κινούνται στην επαρχιακή οδό Καστοριάς -Φλώρινας μέσω Βιτσίου, από το 18ο έως το 28ο χιλιόμετρο, στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο του δήμου Άργους Ορεστικού και στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης), από το 39ο χλμ έως το 42ο χλμ. στην Καστοριά.

Στα Γρεβενά, στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Σαμαρίνας, από το 25ο έως το 45ο χλμ., στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Βασιλίτσας, από το 25ο χλμ. έως το 45ο χλμ. και στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Περιβολίου -Αβδέλας, από το 20ο χλμ. έως το 45ο χλμ..

Στο νομό Φλώρινας, χρειάζονται αλυσίδες η ειδικού τύπου ελαστικά στην εθνική οδό Φλώρινας – Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής, μέσω Βίγλας, από το 6ο έως το 52ο χλμ. και στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου) από το 18ο χλμ. έως το 30ο χλμ..

Σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα