Έδεσσα: 39χρονος έκανε ασελγείς προτάσεις σε ανήλικη μέσω διαδικτύου

Έδεσσα: 39χρονος έκανε ασελγείς προτάσεις σε ανήλικη μέσω διαδικτύου

Ασελγείς προτάσεις σε ανήλικη κοπέλα μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, έκανε ένας 39χρονος από την Έδεσσα. Η δράση του αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία

Για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου μέσω διαδικτύου κατ' εξακολούθηση κατηγορείται ένας 39χρονος ημεδαπός.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν μετά από καταγγελία που έγινε, σύμφωνα με την οποία συγκεκριμένος χρήστης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης είχε αποκτήσει επαφή με ανήλικη και με ασελγείς προτάσεις προσέβαλε την γενετήσια αξιοπρέπεια της.

Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από παραγγελία της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για προκαταρκτική εξέταση και σε συνεργασία με την εταιρία του συγκεκριμένου δικτυακού χώρου, κατέληξε στον 39χρονο.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στην Έδεσσα, στην οποία προέκυψε ότι είναι χρήστης του επίμαχου προφίλ της ιστοσελίδας ενώ ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένας σκληρός δίσκος που βρέθηκαν, στάλθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο 39χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων της αυτόφωρης διαδικασίας ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του θα υποβληθεί στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

SHARE:

24Media Network