Εφημερία τρόμου στο νοσοκομείο Βόλου: Γιατρός έπαθε ηλεκτροπληξία από ψυγείο

Το Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο Βόλου

Ο γιατρός, που έκανε το διάλειμμά του στην εφημερία, τινάχτηκε από το ρεύμα μόλις έπιασε το χερούλι από το ψυγείο, στο οποίο βρίσκονταν έτοιμα γεύματα.

Συνέβη και αυτό. Γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου που βρισκόταν σε εφημερία κατέληξε νοσηλευόμενος, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία μέσα στο «Αχιλλοπούλειο». Άμεσα έσπευσαν σε βοήθεια συνάδελφοί του για την παροχή πρώτων βοηθειών και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στην Καρδιολογική Κλινική. Όπως ήταν φυσικό δεν μπόρεσε να συνεχίσει την εφημερία του.

Το περιστατικό καταγράφτηκε στα μέσα περίπου της περασμένης εβδομάδας στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου. Γιατρός και συγκεκριμένα παιδίατρος που βρισκόταν σε εφημερία, έκανε το προβλεπόμενο διάλειμμά του για φαγητό. Πήγε στο χώρο του εστιατορίου των γιατρών, στο -2 του κτιρίου του Αχιλλοπουλείου. Μόλις πήγε να πιάσει το χερούλι από το ψυγείο, όπου υπάρχουν έτοιμα γεύματα και σαλάτες για τους γιατρούς και το προσωπικό που εφημερεύει, τον τίναξε το ρεύμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προκλήθηκε κάποιο βραχυκύκλωμα και ότι στο πάτωμα υπήρχαν νερά αγνώστου προελεύσεως.

ADVERTISING

Εκείνη την ώρα άλλοι συνάδελφοί του που επίσης έκαναν διάλειμμα έσπευσαν σε βοήθεια. Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στην Καρδιολογική Κλινική. Εκεί παρέμεινε νοσηλευόμενος για μία ημέρα προκειμένου να παρακολουθηθεί από τους γιατρούς μήπως και παρουσιάσει κάποια αρρυθμία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παιδίατρος είναι καλά στην υγεία του και έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του. Ωστόσο το πρόβλημα με το ψυγείο παραμένει. Το ψυγείο όπου συντηρούνται τα φαγητά και οι σαλάτες που προορίζονται για τη σίτιση των εφημερευόντων γιατρών δεν λειτουργεί. Από την ίδια πρίζα που παίρνει ρεύμα το ψυγείο, «τροφοδοτείται» και η τηλεόραση που επίσης εδώ και μέρες δεν λειτουργεί στο χώρο του εστιατορίου όπου ξεκουράζονται οι εφημερεύοντες γιατροί. Πιθανολογείται ότι το βραχυκύκλωμα εντοπίζεται στην πρίζα.

Κι όμως παρά το ατυχές περιστατικό με τον παιδίατρο, που ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα, το πρόβλημα έως και το Σάββατο δεν είχε αποκατασταθεί. Ούτε το ψυγείο λειτουργούσε ούτε η τηλεόραση στον χώρο του εστιατορίου των γιατρών, πολλοί εκ των οποίων δεν είχαν καν ενημερωθεί για το συμβάν με συνάδελφό τους.

Πηγή: 

Ταχυδρόμος

SHARE:

24Media Network