Έφτασαν στην Κρήτη δέκα χιλιάδες εμβόλια κατά του κορονοϊού

Έφτασαν στην Κρήτη δέκα χιλιάδες εμβόλια κατά του κορονοϊού
CRETAPOST.GR

Στην Κρήτη βρίσκονται απο τα ξημερώματα της Τετάρτης περίπου 10.000 εμβόλια της Pfizer, τα οποία φυλάσσονται ήδη σε ειδικές αποθήκες. Ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα.

Στην Κρήτη βρίσκονται, από νωρίς το πρωί, λίγο περισσότερα από 10 χιλιάδες εμβόλια της Pfizer, κατά της covid-19. Τα εμβόλια έφτασαν στο νησί με το πλοίο των Μινωικών Γραμμών και η μεταφορά τους έγινε με αυστηρά μέτρα ασφαλείας από δυνάμεις του Λιμενικού και της Αστυνομίας.

Την πρώτη παρτίδα εμβολίων που μεταφέρθηκε σε χώρο που την ευθύνη έχει ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Κρήτης, συνόδευσε ο γενικός διευθυντής του ΣΥΦΑΚ. Τα εμβόλια, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, φυλάσσονται ήδη σε ειδικές αποθήκες και θα παραμείνουν εκεί μέχρι να ξεκινήσει η διανομή τους στα εμβολιαστικά κέντρα και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες του νησιού.

Έφτασαν στην Κρήτη δέκα χιλιάδες εμβόλια κατά του κορονοϊού
CRETAPOST.GR

Η έναρξη του πρώτου κύματος εμβολιασμών σύμφωνα με τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη είναι την ερχόμενη Δευτέρα, με το σχεδιασμό να περιλαμβάνει αρχικά το υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων και τις διοικήσεις των Νοσοκομείων και της 7ης ΥΠΕ. Ο εμβολιασμός την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει στα Νοσοκομεία στις οκτώ το πρωί και θα διαρκέσει έως τις εννέα το βράδυ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη, Εμβόλιο κορονοϊού, Κορονοϊός, Εμβόλιο Pfizer
SHARE: