Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Καίσαρης

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Καίσαρης
Sport24.gr

Ο δημοσιογραφικός και ο αθλητικός κόσμος θρηνεί την απώλεια του Κώστα Καίσαρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου.

Ένας δικός μας άνθρωπος δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Ο παλιός μας συνεργάτης και παντοτινός φίλος, ο δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης έφυγε από τη ζωή σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλη τη δημοσιογραφική και αθλητική οικογένεια.

Ο Κώστας Καίσαρης διέγραψε ξεχωριστή πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ. Ήταν ο άνθρωπος που καθιέρωσε μαζί με τον Νίκο Καραγιαννίδη τη θρυλική στήλη “Αποδυτηριάκιας” στον “Φίλαθλο”, ενώ υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης και σχολιογράφος του “Sport24.gr” και του “Contra.gr”.

Άρχισε τη μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία από τον “Ριζοσπάστη”, ενώ συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με “Τα Νέα”, τον “Ελεύθερο Τύπο”, με τις αθλητικές εφημερίδες “Goal News” και “Νοκ άουτ” και τον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra FM”.

Σύσσωμη η 24MEDIA εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Κώστα Καίσαρη και προσωπικά στον γιο του, συνάδελφό μας και αρχισυντάκτη του Sport24.gr Θέμη Καίσαρη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα