Έφυγε από τη ζωή ο μικρός Χριστόφορος

Χιλιάδες άνθρωποι σε Ελλάδα και εξωτερικό έσπευσαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τον αγώνα του μικρού Χριστόφορου

Έχοντας δώσει μια γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και αφού έκανε χιλιάδες φίλους σε Ελλάδα και εξωτερικό που στήριξαν τον αγώνα του, ο μικρός Χριστόφορος δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Ύστερα από μάχη 21 μηνών και μία εξειδικευμένη θεραπεία στο Μεξικό, ο μικρός Χριστόφορος, το αγόρι που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την περιπέτεια της Υγείας του, έφυγε από τη ζωή.

Η περιπέτεια της υγείας του είχε συγκλονίσει χιλιάδες ανθρώπους σε Ελλάδα και εξωτερικό που έσπευσαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο το πάντα χαμογελαστό αγοράκι και την οικογένειά του στην μεγάλη αυτή δοκιμασία.

ADVERTISING

Την τραγική είδηση δημοσιοποίησε μέσω των social media ο θείος του μικρού αγοριού, γράφοντας σε ανάρτησή του στο Facebook:

"Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου ανιψιέ, τώρα θα μπορείς να παίζεις ξέγνοιαστος εκεί ψηλά. Μας δίδαξες όλους εδώ κ 21 μήνες τι σημαίνει δεν εγκαταλείπω τη μάχη, τα έβαλες με τα θηρία κ έγινες σύμβολο κ έμπνευση ζωής. Θα είμαι πάντα περήφανος για σένα! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους στηρίξατε την οικογένεια μου κ τον αδιάκοπο αγώνα μας όλο αυτό το διάστημα".

SHARE:

24Media Network