Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Μητσάρας

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Μητσάρας
INTIME SPORTS

Πέθανε μια θρυλική μορφή των ελληνικών γηπέδων, ο γνωστός σε όλους Μητσάρας

Μια εμβληματική μορφή των γηπέδων, ο θρυλικός Μητσάρας δεν είναι πια κοντά μας. Όπως αναφέρουν, τα panionianea.gr, ένας άνθρωπος που τον είχαμε συνηθίσει κυρίως στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης να σηκώνει πλακάτ και να ζει μέσα στην υπέροχη τρέλα του. Και επειδή από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια πολλά από όσα έλεγε και έγραφε ήταν απόλυτα εύστοχα.

Με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο που εκπέμπει καλοσύνη ο Μητσάρας ήταν πάντα μέσα στο πλάνο όταν γίνονται δηλώσεις των πρωταγωνιστών του αγώνα και είχε εξελιχθεί εδώ και δεκαετίες σε ένα από τα πιο αγαθά σύμβολα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι ιστορίες που λέγονται για αυτόν είναι πολλές και διάφορες, βρισκόταν σχεδόν πάντα στα παιχνίδια του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, του Εθνικού παλαιότερα, της Καλλιθέας, αλλά και σε πολλά ακόμη γήπεδα της Αττικής.

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Μητσάρας
INTIME SPORTS
Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Μητσάρας

Ο Μητσάρας στο γήπεδο Καραϊσκάκη, το 1982, στον αγώνα Εθνικός-ΠΑΟ,τη στιγμή που τον συλλαμβάνουν! Πάντα με χαμόγελο!

Χαρακτηριστική είναι μια βραδιά όπου το παιχνίδι του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη είχε τελειώσει την ίδια ώρα με εκείνο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο συμπαθής Μητσάρας είχε καταφέρει να βρεθεί πίσω από τους προπονητές που έκαναν δηλώσεις και στα δύο ματς!

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου.

SHARE:

24Media Network