Έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής στα Βαρδούσια - Απεγκλώβισαν οδηγό

Πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κτήριο κέντρου διασκέδασης στη λεωφόρο Πειραιώς στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου 2015. Για την κατάσβεσή της επιχέιρησαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κτήριο κέντρου διασκέδασης στη λεωφόρο Πειραιώς στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου 2015. Για την κατάσβεσή της επιχέιρησαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η απογευματινή βόλτα πέντε φίλων. Ένα από τα οχήματα βγήκε από το δρόμο και εγκλωβίστηκε

Αίσιο τέλος για την περιπέτεια παρέας πέντε ατόμων που εγκλωβίστηκαν σε ορεινή περιοχή στα Βαρδούσια όρη. Όπως όλα δείχνουν, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του ενός οχήματος που φαίνεται να είχε βγει εκτός δρόμου και να τον μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μια παρέα 5 φίλων από την Αθήνα με 4 τζιπ, που είχαν πάει Κυριακάτικη εκδρομή στην πανέμορφη ορεινή Φωκίδα, εγκλωβίστηκε λόγω του παγετού σε δύσβατη περιοχή, μεταξύ Αρτοτίνας και Αθανασίου Διάκου. Μάλιστα το ένα από τα τζιπ έχει βγει εκτός δρόμου και η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη σύμφωνα με τις περιγραφές των εγκλωβισμένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εγκλωβίστηκαν στον πάγο - Σε εξέλιξη επιχείρηση στη Φωκίδα

SHARE:

24Media Network