Έγκαιρη η επέμβαση της Πυροσβεστικής στην Αρτέμιδα.Σε εξέλιξη η φωτιά στο Κακαλέτρι Μεσσηνίας

Πυρκαγιά στην περιοχή μεταξύ χωριών Φλάμπουρα και Σαμψούντα στην Πρέβεζα την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από την φωτιά κάηκε διώροφο κτήριο παλιάς βιοτεχνίας ενώ απειλήθηκαν και θερμοκήπια.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ)
Πυρκαγιά στην περιοχή μεταξύ χωριών Φλάμπουρα και Σαμψούντα στην Πρέβεζα την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από την φωτιά κάηκε διώροφο κτήριο παλιάς βιοτεχνίας ενώ απειλήθηκαν και θερμοκήπια. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ) EUROKINISSI

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής σε πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά σε σπίτια στην Αρτέμιδα.Ανοιχτή παραμένει η πυρκαγιά Κακαλέτρι Μεσσηνίας, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκε στον Μελιγαλά

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής σε πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση και ξηρά χόρτα κοντά σε σπίτια στην Αρτέμιδα.

Στο σημείο, ακριβώς λόγω της εγγύτητας της φωτιάς με τα σπίτια, έγινε μεγάλη κινητοποίηση και σύντομα έφτασαν 15 άντρες με 7 οχήματα που κατάφεραν να οριοθετήσουν σχεδόν αμέσως την φωτιά, πριν αυτή πάρει απειλητικές διαστάσεις.

Την ίδια ώρα, παραμένει σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Κακαλέτρι Μεσσηνία, όπου καίγεται δασική έκταση, με χαμηλή βλάστηση και πουρνάρια σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο, μέσα σε χαράδρα που καθιστά σχεδόν αδύνατη την πρόσβαση των επίγειων δυνάμεων.

Στο σημείο επιχειρούν 15 άντρες με 7 οχήματα και ουσιαστικά όλα θα κριθούν το πρωί με τις νέες ρίψεις νερού από αέρος.

Στον Μελιγαλά, η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε ξηρά χόρτα κοντά στην βιομηχανική περιοχή τέθηκε υπό μερικό έλεγχο και οριοθετημένες είναι πλέον οι πυρκαγιές σε Δυτική Αχαΐα και Βουτσαρά Μεγαλόπολης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
SHARE:

24Media Network