Οι Αγανακτισμένοι έφυγαν μόνοι τους

Οι Αγανακτισμένοι έφυγαν μόνοι τους

Οι Αγανακτισμένοι της Θεσσαλονίκης απέσυραν τις σκηνές τους από την πλατεία. Δήλωσαν έτοιμοι να συνεχίσουν τη δράση τους

Να αποσύρουν τις σκηνές από την πλατεία του Λευκού Πύργου αποφάσισαν οι “Αγανακτισμένοι” της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, προγραμματίζουν λαϊκή συνέλευση στις 25 Αυγούστου ενόψει και των εγκαινίων της Διεθνούς Εκθέσεως.

Σε ανακοίνωση που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους οι “Αγανακτισμένοι” της Θεσσαλονίκης, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι ” αν δήθεν το πρόβλημα είναι οι σκηνές τότε τις αποσύρουμε κρατώντας την υποδομή μας. Η γραμματεία, οι πρώτες βοήθειες και η υλικοτεχνική υποστήριξη θα συνεχίσουν να λειτουργούν”.

”Διατηρούμε αδιαπραγμάτευτα τον πολιτικό χαρακτήρα του κινήματός μας. Δεν θα σας δώσουμε καμία ευκαιρία να συκοφαντήσετε το κίνημά μας”, συνεχίζουν.

Είχε προηγηθεί η δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, που ανέφερε πως επικοινώνησε με τις εισαγγελικές αρχές για να δουν πώς θα χειριστούν το θέμα των σκηνών και εάν θα τις απομακρύνουν από την πλατεία του Λευκού Πύργου.

Οι Αγανακτισμένοι καλούν τους πολίτες σε λαϊκή συνέλευση στις 25 Αυγούστου στο Λευκό Πύργο για να ”προετοιμάσουν την υποδοχή στον πρωθυπουργό και σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς στην πόλη στη Διεθνή Έκθεση το Σεπτέμβρη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα