Έγκλημα στο Αιγάλεω: Η σύζυγος έσπασε τη σιωπή της - "Είμαι αθώα, άδικα είμαι στη φυλακή"

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Η σύζυγος έσπασε τη σιωπή της - "Είμαι αθώα, άδικα είμαι στη φυλακή"

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την καταδίκη της σε 15 χρόνια και 10 μήνες φυλάκιση από την Ελληνική Δικαιοσύνη, η γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε στον ύπνο του το σύζυγό της, τον Ιούνιο 2012 στο Αιγάλεω, μίλησε για τη μοιραία νύχτα.

Ποινή κάθειρξης 15 ετών και δέκα μηνών επέβαλε η ελληνική Δικαιοσύνη στη γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε στον ύπνο του το σύζυγό της, τον Ιούνιο 2012 στο Αιγάλεω.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας αποφάσισε την καταδίκη της 51χρονης, αναγνωρίζοντας ωστόσο το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου. Το ίδιο ελαφρυντικό της είχε χορηγηθεί και από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, το οποίο την είχε καταδικάσει σε ποινή κάθειρξης 20 ετών. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση της ποινής, η Μαρία Κορδαλή ξέσπασε μιλώντας στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, δηλώνοντας πως είναι αθώα, ενώ παράλληλα εξήγησε τι ακριβώς συνέβη τη μοιραία νύχτα.

"Είμαι αθώα, αθώα. Ήταν μια άδικη, άδικη. Με τι στοιχεία με δικάσανε. Δεν μας το είπανε. Βγήκαν και είπαν ένα ένοχος. Κοντεύω να πεθάνω. Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι τα παιδιά μου. Μείνανε χωρίς πατέρα, μείνανε και χωρίς μάνα. Με 'βάλαν στην κλούβα προχτές και λέω Θεέ μου, τι δουλειά έχω εγώ με όλους αυτούς εδώ πέρα. Κάθομαι στο παράθυρο των Μεταγωγών και κοιτάζω τα φώτα και λέω σε ένα από αυτά τα σπίτια είναι τα παιδιά μου μέσα", ήταν τα πρώτα λόγια της μετά τη καταδίκη της.

Όσον αφορά το τι συνέβη εκείνο το βράδυ, σχολίασε: "ακούσαμε ένα θόρυβο, σαν εξάτμιση το συνέλαβα στο μυαλό μου και μετά από κάποια λεπτά εγώ άκουσα κάτι σαν βήματα και σηκωθήκαμε με τον μικρό το γιο, ο μεγάλος κοιμόταν είχε έρθει από πάρτι και αντικρίσαμε αυτό που... να 'βρισκαν ένα στοιχείο... και να πω ναι, να το είχαμε κάνει εγώ ή τα παιδιά μου να σαπίσουμε στη φυλακή. Να είμαστε αθώοι και για να κάνουμε το κέφι δεν ξέρω ποιανού τώρα να είμαι εγώ μέσα δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι εγώ ή τα παιδιά στον πατέρα τους. Δεν είχαμε λόγο. Είχαμε τα πάντα. Περιμένω τη δικαιοσύνη να κάνει κάτι. Δεν μπορώ να μείνω μέσα στη φυλακή και να είμαι αθώα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Καταδικάστηκε για τη δολοφονία του συζύγου της

Δολοφονία 44χρονου στο Αιγάλεω: Την ενοχή της συζύγου ζητά η εισαγγελέας

SHARE: