12 χρόνια σκλάβα: Πήγε για μία φωτογράφιση και την εξώθησαν στην πορνείαα

12 χρόνια σκλάβα: Πήγε για μία φωτογράφιση και την εξώθησαν στην πορνείαα

Ζούσε σε μία κόλαση επί 12 έτη! Ο λόγος για μία 38χρονη που έπεσε θύμα ενός μαστροπού, όταν εκείνος δημοσίευσε αγγελία το 2003 δήθεν για εύρεση μοντέλου που θα διαφήμιζε προϊόντα και έκτοτε την εξώθησε στην πορνογραφία και την πορνεία με εκβιασμούς. Θύματα του μαστροπού και άλλες γυναίκες (Pics)

Μία απίστευτη υπόθεση που κράτησε μάλιστα επί 12 χρόνια σε βάρος μίας 38χρονης εξιχνίασε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Συγκεκριμένα,  εξιχνιάστηκε υπόθεση που αφορά παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, παράνομης βίας και μαστροπείας, πράξεις τελεσθείσες και μέσω διαδικτύου, σε βάρος της γυναίκας αυτής.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, με την αυτόφωρη διαδικασία, ο 50χρονος Β.Σ., σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της 38χρονης στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία το 2003 ανταποκρινόμενη σε αγγελία για επαγγελματική φωτογράφηση προϊόντων, έναντι χρηματικής αμοιβής, ήλθε σε επικοινωνία με τον 50χρονο συλληφθέντα.

12 χρόνια σκλάβα: Πήγε για μία φωτογράφιση και την εξώθησαν στην πορνείαα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της καταγγελίας, μετά την αρχική φωτογράφηση ο 50χρονος έπεισε την 38χρονη να προβεί σε γυμνή φωτογράφηση και στη συνέχεια την απειλούσε, μέχρι και σήμερα (επί 12 έτη), ότι θα κοινοποιούσε τις φωτογραφίες αυτές στο διαδίκτυο και σε άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος, εξαναγκάζοντάς την σε περαιτέρω γυμνές φωτογραφήσεις.

Από τα μέσα του έτους 2004, ο 50χρονος, χρησιμοποιώντας τις ίδιες απειλές, εξανάγκαζε την 38χρονη να συνευρίσκεται ερωτικά με άγνωστα άτομα έναντι χρηματικής αμοιβής, ασκώντας μάλιστα και πράξεις βίας εναντίον της για να κάμψει τις αντιρρήσεις της.

Από το 2008 ο 50χρονος χρησιμοποιούσε την 38χρονη μόνο σε γυμνές φωτογραφήσεις, εξαιτίας αναφερόμενης απόπειρας αυτοκτονίας της, ενώ από το 2014 την εξανάγκαζε επιπλέον να βγάζει τα ρούχα της μπροστά σε κάμερα Η/Υ, συνδεδεμένου στο διαδίκτυο σε ζωντανή σύνδεση, μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας, όπου ο εκάστοτε χρήστης πλήρωνε διαδικτυακή συνδρομή.

Αυτή η απίστευτη υπόθεση τέθηκε υπ’ όψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για τη διερεύνηση των καταγγελλομένων, καθώς και για τη χορήγηση των απαραίτητων στοιχείων  και δεδομένων από τους αρμόδιους παρόχους τηλεπικοινωνιών και υπηρεσιών του Διαδικτύου.

12 χρόνια σκλάβα: Πήγε για μία φωτογράφιση και την εξώθησαν στην πορνείαα

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, διενεργήθηκε διαδικτυακή έρευνα των ψηφιακών στοιχείων και δεδομένων και ταυτοποιήθηκε ο 50χρονος, ως εμπλεκόμενος στην παράνομη δραστηριότητα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, πρωινές ώρες χθες, διενεργήθηκαν έρευνες, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στο σπίτι του στο Γαλάτσι και στον χώρο εργασίας του, όπου διακριβώθηκε και ψηφιακά η συμμετοχή του στις υπό έρευνα πράξεις.

Ειδικότερα από την επιτόπια ψηφιακή έρευνα στα ηλεκτρονικά αποθηκευτικά μέσα που κατείχε ο 50χρονος (υπολογιστές, διακομιστές κτλ), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποθηκευμένα εκατοντάδες αρχεία (φωτογραφίες, βίντεο) ερωτικού περιεχομένου που απεικονίζουν - εκτός από την 38χρονη - και άλλες γυμνές γυναίκες, τα στοιχεία των οποίων αναζητούνται να διακριβωθούν. Τα αρχεία αυτά φέρεται να είχαν αποσπαστεί με παρόμοιο τρόπο δράσης, με σκοπό την δόλια και οικονομική εκμετάλλευση τους.

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σταθερός Η/Υ, ο οποίος περιέχει τέσσερις εσωτερικούς σκληρούς δίσκους σε διάταξη RAID, σταθερός Η/Υ που χρησιμοποιείται ως εξυπηρετητής (server) αρχείων, με τρεις εσωτερικούς σκληρούς δίσκους, 120 φωτογραφίες με γυμνές γυναίκες και φωτογραφικό άλμπουμ με 31 φωτογραφίες όμοιου περιεχόμενου και δύο κάρτες μνήμης.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποδεικτικά συναλλαγών πληρωμής - καταβολής χρημάτων στο όνομα του 50χρονου από την επίμαχη ιστοσελίδα του διαδικτύου, τα όποια καταδεικνύουν την κερδοσκοπία του από την παράνομη δραστηριότητα.

Τα ψηφιακά πειστήρια που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για τις δέουσες εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ παράλληλα ερευνάται η συμμέτοχη - εμπλοκή του 50χρονου και σε τυχόν άλλες όμοιες και συναφείς αξιόποινες πράξεις. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

12 χρόνια σκλάβα: Πήγε για μία φωτογράφιση και την εξώθησαν στην πορνείαα

Διαβάστε σχετικά: Στην Ελλάδα ζουν 20.000 σκλάβες του σεξ

SHARE:

24Media Network