Άγιος Δημήτριος: Άφηνε τα παιδιά του νηστικά και τα υποχρέωνε να σκάβουν και να ζητιανεύουν

Αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων, Δευτέρα 26/2/2018. (EUROKINISSI)
Αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων, Δευτέρα 26/2/2018. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με εισαγγελική εντολή, αστυνομικοί προχώρησαν στον εγκλεισμό του πατέρα σε ψυχιατρείο - Την έρευνα έχει αναλάβει η Εισαγγελία ύστερα από σχετική καταγγελία των κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Δημητρίου που έλαβαν την ενημέρωση από το σχολείο των παιδιών

Μία πραγματική κόλαση ζούσαν πέντε ανήλικα μέσα στην ίδια τους την οικογένεια και στο σπίτι τους στον Άγιο Δημήτριο, από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Η οικογένεια είχε πέντε παιδιά ηλικίας από 9-16 ετών και ο πατέρας …από άποψη τα υποσίτιζε και δεν τα άφηνε να τραφούν με κρέας, ψάρι κλπ. και μάλιστα ακόμη και όταν οι γείτονες τους πήγαιναν φαγητό εκείνος το πέταγε, τα εκμεταλλευόταν και τα έβαζε να ζητιανεύουν.

Εκείνος ήταν άνεργος και δεν άφηνε ούτε την σύζυγο του να εργαστεί και έφτασε στο σημείο μέχρι και να απειλήσει τα παιδιά του με μαχαίρι όταν αρνήθηκαν μία ημέρα να σκάψουν και να ζητιανέψουν όπως τα έβαζε να κάνουν…

Εκείνα με την σειρά τους βρήκαν καταφύγιο στο σχολείο τους όπου εξιστόρησαν την κόλαση που ζούσαν στους δασκάλους τους και εκείνοι με την σειρά τους ενημέρωσαν την κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκε η Εισαγγελία για την υπόθεση την οποία και διερευνά και ο εισαγγελέας έδωσε εντολή στην Αστυνομία για τον εγκλεισμό του πατέρα σε ψυχιατρείο όπως και έγινε.

SHARE:

24Media Network