Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στην Πάργα με την μέθοδο 'PROFKRAAK'

Από τα ωραιότερα παραθεριστικά θέρετρα της χώρας, η Πάργα (68 χλμ. βορειοδυτικά της Πρέβεζας και 50 χλμ. νοτιοανατολικά της Ηγουμενίτσας), προσέλκυσε ήδη ξένους τουρίστες, αν και την άγγιξε, όπως λένε οι επιχειρηματίες, η τουριστική κρίση.  Ανήκει στο νομό Πρέβεζας ο οποίος βρίσκεται στην Ήπειρο. Η όλη ατμόσφαιρα με τον γραφικό κόλπο, το πανέμορφο νησάκι της Παναγίας και τα πολλά ταβερνάκια, δημιουργεί μία μαγευτική ατμόσφαιρα. Την εικόνα αυτή συμπληρώνουν οι υπέροχες παραλίες της περιοχής: Κρυονέρι, Βάλτος, Λύχνος, Σαρακίνικο, Αϊ-Γιαννάκης.
Από τα ωραιότερα παραθεριστικά θέρετρα της χώρας, η Πάργα (68 χλμ. βορειοδυτικά της Πρέβεζας και 50 χλμ. νοτιοανατολικά της Ηγουμενίτσας), προσέλκυσε ήδη ξένους τουρίστες, αν και την άγγιξε, όπως λένε οι επιχειρηματίες, η τουριστική κρίση. Ανήκει στο νομό Πρέβεζας ο οποίος βρίσκεται στην Ήπειρο. Η όλη ατμόσφαιρα με τον γραφικό κόλπο, το πανέμορφο νησάκι της Παναγίας και τα πολλά ταβερνάκια, δημιουργεί μία μαγευτική ατμόσφαιρα. Την εικόνα αυτή συμπληρώνουν οι υπέροχες παραλίες της περιοχής: Κρυονέρι, Βάλτος, Λύχνος, Σαρακίνικο, Αϊ-Γιαννάκης. EUROKINISSI

Λεία 20.000 ευρώ αποκόμισαν οι άγνωστοι δράστες, που ανατίναξαν ΑΤΜ, στην Αμμουδιά της Πάργας

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα στην παραλιακή περιοχή της Αμμουδιάς Πάργας από μία δυνατή έκρηξη. Άγνωστοι είχαν βάλει στο στόχαστρό τους ένα ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο σε κτίριο του Δήμου το οποίο γέμισαν προπάνιο με την μέθοδο “PROFKRAAK” και στη συνέχεια το ανατίναξαν, καταστέφοντάς αλλά και προκαλώντας ζημιές στο κτίριο.

Μέσα από το ΑΤΜ κατάφεραν να αφαιρέσουν 19.920 ευρώ και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, πριν προλάβει να φτάσει η Αστυνομία στη περιοχή που στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί από περιοίκους.

SHARE:

24Media Network