Άγρια δολοφονία ηλικιωμένου στο Νέο Κόσμο

Το σπίτι στην Πεύκη όπου εισέβαλλαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου 2014, η συμμορία με το σίδερο, και επιτέθηκαν στην οικογένεια που μένει εκεί. 
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Το σπίτι στην Πεύκη όπου εισέβαλλαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου 2014, η συμμορία με το σίδερο, και επιτέθηκαν στην οικογένεια που μένει εκεί. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Το σπίτι ήταν ανακατεμένο και όλοι οι χώροι είχαν ερευνηθεί από τους δράστες. Το θύμα βρέθηκε δεμένο, φιμωμένο και με βαθύ τραύμα από χτύπημα στο κεφάλι

Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ένας 81χρονος μέσα στο ισόγειο σπίτι του επί της οδού Μπιρμπίλη 50 στον Νέο Κόσμο.

Το θύμα βρέθηκε δεμένο, φιμωμένο και έφερε ένα βαθύ τραύμα από χτύπημα στο κεφάλι, ενώ στο σπίτι υπάρχουν εμφανή ίχνη έρευνας του χώρου και είναι τα πάντα άνω-κάτω, με αποτέλεσμα να θεωρείται ως πιθανότερο κίνητρο της δολοφονίας η ληστεία.

Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, που έχουν αναλάβει την έρευνα.

SHARE: