Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών με μαχαιρώματα σε καφετέρια στην Ομόνοια

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ EUROKINISSI

Τέσσερις αλλοδαποί εισέβαλαν σε καφετέρια στην Ομόνοια και συνεπλάκησαν με άλλους δύο, με αποτέλεσμα ένας Ιρακινός και ένας Αιγύπτιος να καταλήξουν στο νοσοκομείο-Από την επέμβαση της Αστυνομίας συνελήφθη ένας Αλγερινός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μαχαίρι, αεροβόλο πιστόλι και κλομπ

Ακόμη μία άγρια και αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τη νύχτα στην Ομόνοια μεταξύ αλλοδαπών, με κίνητρα που βρίσκονται υπό διερεύνηση, αλλά πιθανόν έχουν να κάνουν με το κουμάντο των συμμοριών που λυμαίνονται την περιοχή από διακίνηση ναρκωτικών έως την εκμετάλλευση μεταναστών.

Τέσσερις αλλοδαποί, μισή ώρα μετά τις 10 το βράδυ, εισέβαλαν σε καφετέρια επί της οδού Αχαρνών 52, στην Ομόνοια όπου ήρθαν σε συμπλοκή με άλλους δύο αλλοδαπούς. Αποτέλεσμα της αιματηρής συμπλοκής ήταν να καταλήξουν τραυματισμένοι από μαχαιρώματα που δέχτηκαν, ένας Ιρακινός και ένας Αιγύπτιος οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο «Γεννηματά», για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

ADVERTISING

Στο σημείο κλήθηκε και έγινε επέμβαση από ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας Αλγερινός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα αεροβόλο πιστόλι και ένα κλομπ. Οι υπόλοιποι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο συλληφθείς εξετάζεται στην Ασφάλεια για να διαπιστωθούν τα κίνητρα της συμπλοκής.

SHARE:

24Media Network