Άγρια δολοφονία νεογέννητου βρέφους: Του είχαν κλείσει το στόμα με χαρτοπετσέτες

Ο κάδος σκουπιδιών όπου βρέθηκε νεκρό, τυλιγμένο σε σεντόνια, νεογέννητο βρέφος στην Πετρούπολη, το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου 2018. Το νεογέννητο βρήκε ένας ρακοσυλλέκτης την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια και ειδοποίησε τις Αρχές.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο κάδος σκουπιδιών όπου βρέθηκε νεκρό, τυλιγμένο σε σεντόνια, νεογέννητο βρέφος στην Πετρούπολη, το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου 2018. Το νεογέννητο βρήκε ένας ρακοσυλλέκτης την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια και ειδοποίησε τις Αρχές. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Πρόκειται για νεογέννητο βρέφος με ομφάλιο λώρο που βρέθηκε νεκρό και τυλιγμένο με σεντόνι μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη. Το βρέφος βρέθηκε τυχαία από έναν ρακοσυλλέκτη

Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου το μέγεθος της απανθρωπιάς που έζησε ένα νεογέννητο βρέφος τις πρώτες του κιόλας ώρες στη ζωή.

Ένας ρακοσυλλέκτης εντόπισε το μεσημέρι σε κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας ένα νεκρό νεογέννητο βρέφος.

Το βρέφος είχε τον ομφάλιο λώρο και ήταν τυλιγμένο με σεντόνι και πεταμένο μέσα στον κάδο. Μάλιστα, όποιος το έπραξε αυτό, του είχε κλείσει το στόμα με χαρτοπετσέτες, πιθανόν για να μην ακούγεται το κλάμα του και ίσως ο θάνατός του να ήταν ασφυκτικός, κάτι που θα φανεί από τη νεκροψία-νεκροτομή.

Σε κατάσταση σοκ ο ρακοσυλλέκτης κάλεσε όλη την γειτονιά και εκείνοι με την σειρά τους την Αστυνομία.

Τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής που αναζητά τυχόν μάρτυρες στη γειτονιά, καταθέσεις που ίσως υποδεικνύουν νεαρές γυναίκες που μπορεί να βρίσκονταν πρόσφατα σε εγκυμοσύνη αλλά και τυχόν υλικό κλειστού κυκλώματος που θα μπορέσει να προδώσει τους υπεύθυνους αυτής της ειδεχθούς πράξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νεκρό βρέφος σε κάδο στην Πετρούπολη

ADVERTISING

SHARE: