Αναγνωρίστηκε το θύμα της αγρίας δολοφονίας στα Λιμανάκια. Πρόκειται για 50χρονο από τον Πειραιά

Αναγνωρίστηκε το θύμα της αγρίας δολοφονίας στα Λιμανάκια. Πρόκειται για 50χρονο από τον Πειραιά
Έρευνες από αστυνομικούς στο κρυσφήγετο του Χριστόδουλου Ξηρού στην Λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI) Eurokinissi

Δικαιώθηκαν για την επιλογή τους οι Αρχές, να δημοσιοποιήσουν τα τατουάζ του θύματος. Αναγνωρίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο (Pics)

Αναγνωρίστηκε ο άνδρας, που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στην περιοχή Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Πρόκειται για Έλληνα 50 ετών, κάτοικο Πειραιά. Ο άνδρας αναγνωρίστηκε από συγγενή του που είδε τα δημοσιεύματα με τις φωτογραφίες των τατουάζ που έφερε στο σώμα του και κάλεσε σε κατάσταση σοκ τις Αρχές.

Τα στοιχεία του θύματος έχουν στη διάθεσή τους πλέον οι Αρχές.

Το θύμα είχε στο σώμα του τα ακόλουθα τατουάζ, μέσω των οποίων έγινε και η αναγνώριση από τον συγγενή του:

1. Στο δεξί αντιβράχιο, μια γυμνή γυναίκα και τις λέξεις «Σ-ΠΑΤΙΔΑΣ» ή «Σ-ΠΑΓΙΔΑΣ» και «Σ-ΤΣΑΓΑΝΙΟΣ» ή «Σ-ΤΣΑΤΑΝΙΟΣ»

 

2. Στην αριστερή πηχεοκαρπική χώρα, τις λέξεις «ΝΙΚΟΣ-ΦΟΥΛΑ» και «ΜΑΝΤΡΑΣ» ή «ΗΑΝΤΡΑΣ»

 

3. Στον δεξιό βραχίονα, ένα χελιδόνι και τη λέξη «ΜΑΝΑ»

 

4. Στον αριστερό βραχίονα, μία γυναικεία μορφή

 

5. Στο αριστερό αντιβράχιο, ένα γυναικείο πρόσωπο

 

6. Στον αριστερό δείκτη, τον αριθμό «69»

 

Το χρονικό του άγριου εγκλήματος στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Το θύμα ανακάλυψε μισή ώρα μετά τις 5 το πρωί της προηγούμενης Τετάρτης ένας ψαράς. Ξαφνικά είδε το φρικτό θέαμα του άγρια δολοφονημένου άντρα στα βραχάκια και σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία. Το θύμα έφερε πολλά τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι και του είχαν βάλει φωτιά, καθώς έφερε εκτεταμένα εγκαύματα και είχαν καεί τα ρούχα του.

Η νεκροψία-νεκροτομή έγινε την ίδια ημέρα στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών και η ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα πως το θύμα είναι έφερε πολλά κατάγματα στα πλευρά και τον θώρακα, πλήθος τραυμάτων στο πρόσωπο, τα οποία δεν ήταν θανάσιμα και βαθύ κάταγμα στην πίσω πλευρά του κεφαλιού, που ήταν και το θανάσιμο τραύμα, ενώ στη συνέχεια οι δράστες έβαλαν και φωτιά στο θύμα για να εξαφανίσουν ενδεχομένως κάθε ίχνος δικό τους και δικό του.

Τα δύο σημεία φωτιάς απείχαν μόλις ένα μέτρο μεταξύ τους που δικαιολογούν την πτώση του θύματος στο σημείο. Τα τραύματα προκλήθηκαν όχι από πυροβόλο όπλο αλλά από κάποιο βαρύ και μυτερό μεταλλικό όργανο, όπως μεγάλο κατσαβίδι, λοστό ή “σκύλα”… Ο χρόνος θανάτου τοποθετείται από την ιατροδικαστή τη νύχτα πριν βρεθεί.

Από τα Λιμανάκια έχουν προσαχθεί και έχουν εξετασθεί ακόμα και ομοφυλόφιλοι που συχνάζουν στο σημείο αυτό, αλλά κανείς δεν φέρεται μέχρι στιγμής να ξέρει το παραμικρό. Οι άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν όλες τις πιθανότητες για το ενδεχόμενο κίνητρο των δραστών, ενώ συνεχίζονται με αγωνιώδεις ρυθμούς οι προσπάθειες πλήρους εξιχνίασης της άγριας δολοφονίας του 50χρονου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα