Απανωτές ληστείες σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Εξέγερση στο κέντρο παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2013. 
Η εξέγερση ξέσπασε όταν, μετά τη λήξη του προαυλισμού, ομάδα κρατουμένων αρνήθηκε να μπει στους χώρους κράτησης, διαμαρτυρόμενοι για την παράταση του χρόνου κράτησής τους.  Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε κοντέινερ που μένουν, βγήκαν έξω και άρχισαν να καίνε τα στρώματά τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάσπαρτες εστίες φωτιάς. 
Στο στιγμιότυπο δυνάμεις των ΜΑΤ σε μπλόκο σε δρόμο της Αμυγδαλέζας.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Εξέγερση στο κέντρο παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2013. Η εξέγερση ξέσπασε όταν, μετά τη λήξη του προαυλισμού, ομάδα κρατουμένων αρνήθηκε να μπει στους χώρους κράτησης, διαμαρτυρόμενοι για την παράταση του χρόνου κράτησής τους. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε κοντέινερ που μένουν, βγήκαν έξω και άρχισαν να καίνε τα στρώματά τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάσπαρτες εστίες φωτιάς. Στο στιγμιότυπο δυνάμεις των ΜΑΤ σε μπλόκο σε δρόμο της Αμυγδαλέζας. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Δύο απανωτές ληστείες σε βάρος πρακτορείων του ΟΠΑΠ σε Καλλιθέα και Αμπελοκήπους

Δύο απανωτές ληστείες σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, σε βάρος πρακτορείων του ΟΠΑΠ σε Καλλιθέα και Αμπελοκήπους αντίστοιχα.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε, μισή ώρα μετά τις 7 απόγευμα χθες στην Καλλιθέα, σε βάρος πρακτορείου επί της οδού Σπάρτης 106.

Ένα άτομο εισήλθε εντός της επιχείρησης και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσε όσα χρήματα είχε το ταμείο, ενώ στη συνέχεια, βγήκε έξω, επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα όπου τον ανέμενε συνεργός του και μαζί τράπηκαν σε φυγή.

Το επόμενο περιστατικό σημειώθηκε στις 11 το βράδυ, σε βάρος πρακτορείου, στη συμβολή των οδών Αρματολών και Κλεφτών στους Αμπελοκήπους, όταν τρία άτομα εισήλθαν εντός της επιχείρησης, ακινητοποίησαν και σε αυτή την περίπτωση τον ιδιοκτήτη με την απειλή όπλων και αφού αφαίρεσαν τις εισπράξεις διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

SHARE:

24Media Network