Απετράπη από τη Δίωξη η αυτοκτονία ενός 45χρονου μακροχρόνια ανέργου

ΑΘΗΝΑ-Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΑΘΗΝΑ-Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε πρόσφατα μέσω του «Cyber Alert», ότι ένας 45χρονος άντρας από πόλη της Θράκης, εκδήλωσε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, αποστέλλοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Στο απονενοημένο διάβημα θέλησε να φτάσει ένας απεγνωσμένος 45χρονος άντρας από πόλη της Θράκης, οποίος επί σειρά ετών έψαχνε να βρει εργασία και δεν τα κατάφερνε... Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε πρόσφατα μέσω του «Cyber Alert», ότι ο 45χρονος, εκδήλωσε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, αποστέλλοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ακολούθησε έρευνα, για τον εντοπισμό των ψηφιακών στοιχείων και δεδομένων του, με στόχο τον εντοπισμό του και τη διασφάλιση της ψυχικής υγείας και σωματικής του ακεραιότητας. Αποτέλεσμα της έρευνας ήταν ο γεωγραφικός εντοπισμός της κατοικίας του. Σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον συγκεκριμένο άντρα, ο οποίος εντοπίστηκε καλά στην υγεία του και μέσα στο σπίτι του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βρέθηκε σε χαράδρα το αυτοκίνητο της Μαρίας Αλιμπινίση που είχε βρεθεί νεκρή στη θάλασσα

Συνολικά 10 συλλήψεις από τον εξωτερικό χώρο της υπό κατάληψη Πρυτανείας

SHARE:

24Media Network