Από την αρχή ξεκινά η έρευνα για την υπόθεση Γιακουμάκη

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ (EUROKINISSI/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΜΙΚΟΥ)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ (EUROKINISSI/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΜΙΚΟΥ) EUROKINISSI

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου αποφασίστηκε να ληφθούν εκ νέου και από την αρχή όλες οι καταθέσεις, πρώτα των μαρτύρων για τα γεγονότα bullying σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη και μετά της παρέας των Κρητικών

Να γίνει όλη η προανάκριση και η έρευνα από την αρχή ζήτησε ο αρμόδιος εισαγγελέας στα Ιωάννινα για τη διερεύνηση της τραγικής υπόθεσης του 20χρονου αυτόχειρα φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, επικεντρωμένη στα όσα τράβηξε στην ίδια του τη Σχολή.

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου αποφασίστηκε να ληφθούν εκ νέου και από την αρχή όλες οι καταθέσεις, πρώτα των μαρτύρων για τα γεγονότα «bullying» που λάμβαναν χώρα εντός της Σχολής και σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη με προτεραιότητα σε όσους είδαν και στη συνέχεια σε όσους άκουσαν..., ενώ ο εισαγγελέας ζήτησε από την Αστυνομία να εντοπίσει και νέους μάρτυρες. Στη συνέχεια και εφόσον ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος καταθέσεων, αποφασίστηκε τότε και μόνον τότε να κληθούν τα μέλη της παρέας των Κρητικών σπουδαστών που φέρονται να εκφόβιζαν ακόμα και να βιαιοπραγούσαν σε βάρος του 20χρονου παλικαριού.

Πρόσθετα, δόθηκαν νέες άδειες για άρση τηλεφωνικών απορρήτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στον προηγούμενο κύκλο ερευνών και παρότι δεν είχε δοθεί σχετική άδεια για όλους τους εμπλεκόμενους, ωστόσο για τουλάχιστον δύο από αυτούς που ακολουθήθηκε αυτή η διαδικασία δεν απέδωσε ιδιαίτερους «καρπούς». Κατόπιν όλων αυτών των ενεργειών θα αποφασίσει ο εισαγγελέας το είδος και την φύση των κατηγοριών και των διώξεων που δύνανται να ασκηθούν. Πρόσθετα, στην διάθεση των Αρχών βρίσκονται και τα στοιχεία των ανθρώπων που προχώρησαν στο διαδίκτυο σε υβριστικά σχόλια στη μνήμη του νεκρού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιακουμάκης, Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπόθεση Γιακουμάκη: Η άλλη πλευρά της Γαλακτοκομικής Σχολής

'Ξεψαχνίζουν' το διαδίκτυο για τον blogger που έβρισε τον νεκρό Βαγγέλη Γιακουμάκη

SHARE:

24Media Network