Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, τον χτύπησαν και τον πυροβόλησαν στο πόδι

Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, τον χτύπησαν και τον πυροβόλησαν στο πόδι

Αιματηρή απόπειρα ληστείας στη Νίκαια. Οι δράστες κατά την διαφυγή τους έβαλαν φωτιά στο κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για την ενέδρα

Ένοπλη και αιματηρή απόπειρα ληστείας σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τις 8 το πρωί επί της οδού Ιωνίας 6 στη Νίκαια, σε βάρος ενός 43χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου καπνικών ειδών, που δύο άγνωστοι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα.

Μαζί του το θύμα μετέφερε έναν χαρτοφύλακα που περιείχε 60.000 ευρώ και όταν οι δράστες τον είδαν βγήκαν από το κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας Hyundai που χρησιμοποίησαν και το οποίο είχε κλαπεί από τις 17 Ιουνίου από τη Νέα Φιλαδέλφεια, του επιτέθηκαν και αρχικά τον χτύπησαν στο κεφάλι.

Το θύμα αντιστάθηκε και δεν άφηνε τον χαρτοφύλακα από τα χέρια του και οι δράστες τον πυροβόλησαν μία φορά στην κνήμη, τραυματίζοντάς τον, όμως και πάλι δεν άφησε τον χαρτοφύλακα και οι δράστες αφού έβαλαν φωτιά στο κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, τράπηκαν σε φυγή τρέχοντας στους γύρω δρόμους.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ίδια μέσα στο Νοσοκομείο Metropolitan, ενώ η Αστυνομία κλήθηκε από περαστικούς και οι αστυνομικοί αυτή την στιγμή έχουν πάει στο νοσοκομείο για να πάρουν κατάθεση από το θύμα, αφού ήδη οι δράστες έχουν καταφέρει να εξαφανιστούν.

SHARE:

24Media Network