Αποπομπή αξιωματικού της ΕΥΠ για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Ήταν στο τμήμα συνακροάσεων

Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης. Στην φώτο το κτίριο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης. Στην φώτο το κτίριο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Νέα αποπομπή αξιωματικού της αστυνομίας. Συμμετείχε στις παρακολουθήσεις της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε γιατί τον έδιωξαν

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, με νέα αποπομπή αξιωματικού της ελληνικής αστυνομίας που υπηρετούσε στην Γ΄Διεύθυνση της ΕΥΠ.

Ο συγκεκριμένος, ήταν στο τμήμα συνακροάσεων ("Κοριός") και είχε μετατεθεί στην ΕΥΠ μετά από μακρά θητεία στη δίωξη ναρκωτικών, ενώ στο παρελθόν ήταν και προϊστάμενος στη δίωξη αρχαιοκαπηλίας.

Οι εκδοχές για την αποπομπή είναι αρκετές, καθώς σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, συγγενής του φέρεται να είχε κατέβει υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή.

Άλλη μία εκδοχή, είναι το γεγονός ότι επρόκειτο για το δεξί χέρι ανώτατου αξιωματικού που αποπέμφθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. πρόσφατα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247, επικρατέστερη εκδοχή είναι το ότι ο συγκεκριμένος αξιωματικός, φέρεται να έχει υπεξαιρέσει μέρος του υλικού των συνακροάσεων, το οποίο αποθηκεύεται σε CD.

Όλες οι εκδοχές ερευνώνται, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι η αποπομπή έχει σχέση με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Από την ΕΥΠ δεν έχει δοθεί εξήγηση για το λόγο της αποπομπής.

SHARE:

24Media Network