Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου

Ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μεταφέρεται από άνδρες των ΕΚΑΜ στον εισαγγελέα από το κτήριο της ΓΑΔΑ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μεταφέρεται από άνδρες των ΕΚΑΜ στον εισαγγελέα από το κτήριο της ΓΑΔΑ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή αναφέρεται στην απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος παραμένει στη φυλακή

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Εφετών το αίτημα αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η Χ.Α. προέβη σε ανακοίνωση Τύπου στην οποία γράφονται τα εξής:

"Το συμβούλιο εφετών απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, που παραμένει όμηρος ενός ανθελληνικού καθεστώτος χωρίς κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο. Μοναδικό του έγκλημα η εναντίωσή του στη δικτατορία των διεφθαρμένων. Δυστυχώς για τους ανθέλληνες της μνημονιακής χούντας, η σκευωρία τους έχει καταπέσει στη συνείδηση του ελληνικού λαού και η Χρυσή Αυγή έχει καθιερωθεί ως η μοναδική εστία εθνικής αντίστασης ενάντια σ’ αυτούς που ξεπουλούν τη χώρα.

Αναμένουμε την αιτιολόγηση της απόφασης, οπότε και το νομικό τμήμα του Κινήματος θα απαντήσει με βάσιμα νομικά επιχειρήματα στην πιο βρώμικη σκευωρία της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κατάθεση και από την Λιάνα Κανέλλη για τη συμπεριφορά των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη Χρυσή Αυγή: Έβαζαν σκυλιά να δαγκώνουν μετανάστες

Κατάθεση βουλευτών για ΧΑ: Το "κάτσε κάτω μωρή" του Κασιδιάρη και η είσοδος που θύμιζε στρατιώτες

SHARE:

24Media Network