Ασπρόπυργος: Ληστεία το κίνητρο της δολοφονίας του Τούρκου οδηγού νταλίκας

Ασπρόπυργος: Ληστεία το κίνητρο της δολοφονίας του Τούρκου οδηγού νταλίκας
Περιπολικά μπροστά από νταλίκα στην εθνική οδό - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Το θύμα έπεσε θύμα επίθεσης πιθανόν από περισσότερα από ένα άτομα, έφερε τραύμα από μαχαίρι στο αριστερό ημιθωράκιο και έλειπαν χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες των αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής ύστερα από τον εντοπισμό ενός άντρα νεκρού με τραύμα στο στήθος, μέσα σε φορτηγό που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ, στη θέση Σχοινέζα, στον Ασπρόπυργο.

Η νταλίκα φέρει πινακίδες Τουρκίας και όπως προέκυψε το θύμα είναι ένας 51χρονος Τούρκος επαγγελματίας οδηγός.

Το φορτηγό ήταν κενό φορτίου καθώς όπως προέκυψε ερχόταν στην Αττική για να παραλάβει από κατασκευαστική εταιρεία σίδερα που θα μετέφερε πίσω στην Τουρκία και ο οδηγός όπως όλα δείχνουν μετά το μακρύ του ταξίδι στάθμευσε εκεί για να ξεκουραστεί τη νύχτα. Το πρωί τον εντόπισε στην θέση του οδηγού αιμόφυρτο και νεκρό ο φύλακας παρακείμενης εταιρείας.

Το τζάμι του συνοδηγού ήταν σπασμένο και ενδεχομένως ήταν περισσότερα από ένα άτομα οι δράστες, ενώ η εικόνα έδειχνε ότι ακολούθησε πάλη εντός της καμπίνας του οχήματος. Ο άτυχος άντρας στον οποίο εντοπίστηκαν έντονα σημάδια πάλης και άμυνας στα χέρια από τον ιατροδικαστή που πήγε στον τόπο, δέχτηκε και τουλάχιστον ένα μοιραίο πλήγμα από μαχαίρι στο αριστερό ημιθωράκιο.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως έλειπαν χρήματα αλλά και το κινητό του θύματος και έτσι εικάζουν ότι είναι κάτι παραπάνω από πιθανό το κίνητρο του εγκλήματος να είναι η ληστεία.

Άλλωστε στην ευρύτερη περιοχή πολλοί επαγγελματίες οδηγοί φορτηγών έχουν πέσει κατά καιρούς θύματα ληστειών από σπείρες που λυμαίνονται την περιοχή και προέρχονται συνήθως από κοντινούς καταυλισμούς.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών όπου θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή, ενώ κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών συλλέγει προσεκτικά οποιοδήποτε εύρημα από το εσωτερικό και εξωτερικό του οχήματος, από το οποίο θα μπορούσαν να προκύψουν τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό του δράστη ή των δραστών.

Πρόσθετα, θα αναζητηθεί και τυχόν βιντεοληπτικό υλικό από παρακείμενες επιχειρήσεις από τις οποίες θα μπορούσε ίσως να προκύψει κάποιο στοιχείο που να βοηθήσει την Αστυνομία στις έρευνές της για τον εντοπισμό των δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα