Αθώος θα δηλώσει ο παιδεραστής του Ρεθύμνου

Αθώος θα δηλώσει ο παιδεραστής του Ρεθύμνου
ΡΕΘΥΜΝΟ--Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εκπαιδευτικού που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων πρόκειται για τον Νικόλαο Σειραγάκη. Eurokinissi

Για πλεκτάνη και για σκευωρία που στόχο είχε να τον "μπλέξει" θα κάνει λόγο ο παιδεραστής από το Ρέθυμνο, σύμφωνα με πληροφορίες στο δικαστήριο. Νέος δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση

Αλλαγή στην υπερασπιστική γραμμή φέρνει νέος δικηγόρος που θα εμπλακεί στην υπόθεση του 47χρονου προπονητή από το Ρέθυμνο, που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να ασελγεί σε ανήλικα στην προσωπική του κατοικία.

Ο προπονητής τοπικής ομάδας μπάσκετ φέρεται να είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά συνολικά 80 ανήλικα αγόρια και μαθητές του.

Ο διακεκριμένος δικηγόρος των Αθηνών θα έρθει σε αντίθεση με την προηγούμενη υπερασπιστική γραμμή.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν τοπικά μέσα, ο κατηγορούμενος ετοιμάζεται να ανασκευάσει την κατάθεσή του, η οποία δεν είναι απίθανο να συνδέεται με τη γραμμή του ποινικολόγου από την Αθήνα και σύμφωνα με τη νέα εκδοχή θα μιλήσει περί σκευωρίας που στήθηκε εναντίον του προκειμένου να τον εμπλέξουν.

Ο ίδιος μάλιστα πρόκειται να δηλώσει αθώος. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος μέχρι και χτες Τετάρτη δεν είχε ακόμα μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς κρατείτο στο τμήμα Μεταγωγών στην Αθήνα.

Πηγή: rethemnosnews.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα