Αυτοκτονία γυμναστή: Έρευνα της αστυνομίας για τα σημειώματα που άφησε

Αυτοκτονία γυμναστή: Έρευνα της αστυνομίας για τα σημειώματα που άφησε
Ο γυμναστής που βρέθηκε απαγχονισμένος στο γυμναστήριό του, στη Θεσσαλονίκη Facebook

Νεότερα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου γνωστού γυμναστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στο γυμναστήριό του, στη Θεσσαλονίκη. Το σημείωμα στο Facebook και οι κατηγορίες για κύκλωμα με μία γυναίκα που τον εξαπάτησε και τον κατέστρεψε οικονομικά.

Με προφορική παραγγελία η Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης ζήτησε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, λόγω της εμπειρίας του, να διερευνήσει αν υπάρχει βάση που να στοιχειοθετεί την τέλεση αδικημάτων σε βάρος του 50χρονου γυμναστή που αυτοκτόνησε και βρέθηκε απαγχονισμένος το μεσημέρι της Τρίτης (31/05) στο γυμναστήριό του επί της οδού Γαμβέτα στην Θεσσαλονίκη.

Τα αδικήματα που μπορεί να στοιχειοθετηθούν από την έρευνα εφόσον προκύψει βάση σε όσα ανέφερε, θα μπορούσαν να ήταν απάτη, εκβίαση, ακόμα και συμμετοχή σε αυτοχειρία όχι ηθική αυτουργία και η έρευνα γίνεται καθώς μεταξύ άλλων αναφέρεται σε κύκλωμα.

Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρεται και σε ένα πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο όπου πήγαιναν κοπέλες με σκοπό να προσεγγίσουν γόνους πλουσίων οικογενειών, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για το γνωστό πάρτι που είχε δει το φως της δημοσιότητας με την υπόθεση της κοπέλας που είχε καταγγείλει βιασμό.

Ο ίδιος ανέφερε πως καταστράφηκε οικονομικά και αυτό τον εξώθησε σε αυτή του την ενέργεια, από τις πράξεις μίας γυναίκας που τον είχε προσεγγίσει, την είχε ερωτευτεί και του αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Αν και η πράξη της αυτοχειρίας δείχνει να είναι εντελώς ξεκάθαρη, η έρευνα της Αστυνομίας γίνεται για να διαπιστωθεί αν υπάρχει βάση σε όσα ο ίδιος κατήγγειλε και αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις και από ποιους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα