Αυτός είναι ο 34χρονος που δολοφόνησε την πρώην γυναίκα του και απήγαγε το παιδί τους

Αυτός είναι ο 34χρονος που δολοφόνησε την πρώην γυναίκα του και απήγαγε το παιδί τους

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του 34χρονου που σκότωσε τη σύζυγό του και εξαφανίστηκε με τον 4χρονο γιο του

Στο πλαίσιο αστυνομικής προανάκρισης, που διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου για ανθρωποκτονία από πρόθεση δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 33χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας.

Πρόκειται για τον:

LESI James του Frrok και της Pashe , υπηκόου Αλβανίας, γεννηθέντος 22-02-1982, κάτοικος Ορμύλιας Χαλκιδικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, πραγματοποιείται προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη του και συνακόλουθα η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Amber Alert για τον 4,5 ετών Φοίβο Λέσι. Τον απήγαγε ο πατέρας του, αφού σκότωσε τη μητέρα του

Κατέσφαξε την εν διαστάσει σύζυγό του και απήγαγε τον μικρότερο από τα δύο παιδιά του

SHARE:

24Media Network