Αυτός είναι ο παιδόφιλος που έριχνε υπνωτικά σε ροφήματα ανηλίκων και ασελγούσε σε βάρος τους

Αυτός είναι ο παιδόφιλος που έριχνε υπνωτικά σε ροφήματα ανηλίκων και ασελγούσε σε βάρος τους

Με απόφαση Εισαγγελέα δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 52χρονου παιδόφιλου που έριχνε υπνωτικά χάπια σε ανήλικα και στη συνέχεια ασελγούσε σε βάρος τους (Pics)

Σε συνέχεια της σύλληψης του 52χρονου παιδόφιλου από την Ελευσίνα δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του.

Πρόκειται για τον Μπόθο Ελευθέριο του Ιωάννη, ο οποίος γεννήθηκε το 1964 στην Γερμανία. Ο αρρωστημένος ναυτικός έπαιρνε στο σπίτι του την ανήλικη, όταν έλειπε η μητέρα της για να την προσέχει.

Αυτός είναι ο παιδόφιλος που έριχνε υπνωτικά σε ροφήματα ανηλίκων και ασελγούσε σε βάρος τους

Εκείνος, όμως, ασελγούσε πάνω της ενώ το κορίτσι όταν συνερχόταν από τα υπνωτικά χάπια ένιωθε ζαλισμένη και καταβεβλημένη. Η μητέρα του παιδιού όταν είδε πως το παιδί της ήταν ζαλισμένο και σε κακή κατάσταση προσπάθησε να μάθει τι συνέβαινε και όταν κατάλαβε, υπέστη σοκ. Αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές και από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε πως ο δράστης είχε πράξει ακριβώς το ίδιο πράγμα σε βάρος μίας άλλης ανήλικης τότε και πάλι από το στενό περιβάλλον του, πριν 8 χρόνια.

Η αστυνομία τον συνέλαβε την περασμένη Πέμπτη και κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποίησαν στο σπίτι του εντόπισαν πλήθος παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Παράλληλα, η αστυνομία ζητά από τους πολίτες να  επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παιδόφιλος έριχνε χάπια σε ροφήματα ανηλίκων και ασελγούσε σε βάρος τους

SHARE:

24Media Network