Χαλκίδα: Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια το αυτοκίνητο του 51χρονου που δολοφονήθηκε

Χαλκίδα: Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια το αυτοκίνητο του 51χρονου που δολοφονήθηκε
Περιπολικό της αστυνομίας

Ο δράστης ή οι δράστες αμέσως μετά την δολοφονία του 51χρονου αφαίρεσαν ενδεχομένως ότι θεωρούσαν ότι είχε αξία και διέφυγαν με το αυτοκίνητό του, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψαν.

Στην πιθανότητα του λάθους ραντεβού με τον λάθος άνθρωπο ή τους λάθους ανθρώπους, κινούνται οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας που διερευνούν την υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος του 51χρονου επιχειρηματία και ιδιοκτήτη καταστήματος ενδυμάτων, μέσα στην οικία του χθες, στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας.

Το θύμα φαίνεται να είχε κάποιες ιδιαιτερότητες και να συνήθιζε να κλείνει περιστασιακά ραντεβού, κάτι που φαίνεται εκμεταλλεύτηκε ο δράστης ή οι δράστες. Άλλωστε ο χώρος δεν είχε ίχνη διάρρηξης και παραβίασης και τα δύο ογκώδη σκυλιά του θύματος ήταν στην αυλή χωρίς να έχουν πάθει το παραμικρό, κάτι που δείχνει στους αστυνομικούς ότι ουσιαστικά το θύμα άθελά του υποδέχτηκε τον δολοφόνο του και τον συνόδευσε εντός της οικίας του.

Συγγενικά πρόσωπα του θύματος που είχαν χάσει τα ίχνη του και ανησυχούσαν, μετέβησαν χθες στο σπίτι του και τον εντόπισαν νεκρό και δεμένο σε μία καρέκλα, ενώ το σπίτι ήταν άνω-κάτω και εμφανώς ερευνημένο.

Ο χώρος εξερευνήθηκε από αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ενώ στο σημείο κλήθηκε Ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Ο θάνατός του τοποθετείται περίπου τα ξημερώματα χθες, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε σταθμευμένο και κλειδωμένο το αυτοκίνητο του 51χρονου στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας, προς την έξοδο της πόλης. Ο δράστης ή οι δράστες μετά την πράξη τους διέφυγαν από το σημείο με το αυτοκίνητο του θύματος γι’ αυτό και μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αθήνας για ενδελεχή έρευνα και σάρωση τυχόν αποτυπωμάτων και γενετικών υλικών.

Στο σπίτι δεν υπήρχαν κάμερες όμως στην ευρύτερη περιοχή που βρέθηκε το αυτοκίνητο υπάρχουν και έχει ληφθεί υλικό για περαιτέρω ανάλυση, μήπως τυχόν μπορέσουν οι αστυνομικοί να βρουν στοιχεία που ενδεχομένως τους φέρουν πιο κοντά στην εξιχνίαση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα